Slutsålt Slutsålt

Kvarteret Paraden

Ett nytt kvarter i Barkabystaden

Här skapas en attraktiv och levande stadsmiljö med en unik närhet till naturen.

Intresseanmälan

Kvarteret Paraden

Stadsdelen som rymmer hela livet

På det gamla flygfältet i Barkarby växer en helt ny stadsdel fram med 5 000 bostäder av varierande utformning och karaktär. Med en väl avvägd mix av hyreslägenheter, bostadsrätter, radhus och villor skapar man en attraktiv och levande stadsmiljö med en unik närhet till naturen och 6000 arbetsplatser.

Barkarbystaden erbjuder en unik mix av storstad i kombination med fantastiska grönområden av stort kulturhistoriskt värde. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder.

Kollektivtrafiken är välplanerad med både pendeltåg, spårvagn och bussar. Pendeltåget tar dig in till centrala Stockholm på endast 15 minuter. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. Till närmaste hållplats för kollektivtrafiken är det aldrig längre än 500 meter oavsett var i staden du befinner dig.

Barkarbystaden är stadsdelen där du har nära till allt genom nya och utvecklade kommunikationer. De välutformade gång- och cyckelnätet skapar naturliga passager mellan bostadsområden, skolor, närservice och de fantastiska rekreationsområdena. Det gör det smidigt att ta sig lokalt inom staden men även till verksamheter i andra dela av kommunen.

Åke Sundvall Byggnads AB är en av de utvalda byggherrarna som tillsammans med Järfälla kommun ska bygga ut Barkarbystaden. Åke Sundvall Byggnads AB har kvarter fem invid det framtida torget vid spårvagnshållplatsen. Byggnationen av kvarter fem är planerad att starta 2014.

Alla etapper för Kvarteret Paraden har gått ut till försäljning och såldes glädjande väldigt snabbt. Det kan konstateras att kvarteret är attraktivt att få bo i redan på ritningsstadiet!

Nu är bygget i full gång med paraden och de första boende planeras kunna flytta in i slutet av 2016.

Läs mer om Kvarteret Paraden här