Östra Sala backe - Brf Knäckepilen

Nytt drömboende i Uppsala

Intill Knäckepilsparken, en av Östra Sala backes nya vackra parker, kommer Åke Sundvall att bygga 95 bostadsrätter, 1-4 rok.

Intresseanmälan

Östra Sala Backe - Brf Knäckepilen - Försäljning av lägenheter pågår!

Ett modernt och bekvämt boende i det bästa läget

Granne med en av Östra Sala backes nya vackra parker kommer Åke Sundvall att bygga 95 vackra, välplanerade och yteffektiva bostadsrätter i storleksspannet 1-4 rok.

För nästa visning se projektets hemsida.

Knäckepilen ger dig Östra Sala Backes härligaste läge, mellan den grönskande Knäckepilsparken och en välplanerad inbjudande kvartersgård, med bekvämt avstånd till Gränby Centrum. Här bor du i ett modernt hem med vacker och utmärkande arkitektur.

Våra vackra lägenheter har noggrant planerats för att skapa ljusa, tilltalande och bekväma hem. Många av lägenheterna är genomgående med både morgon- och kvällsljus och har tillgång till minst en balkong eller uteplats. På den trevliga gården som delas med grannfastigheterna kommer det att finnas omsorgsfullt planerade ytor för umgänge, odling och lek.

Knäckepilen har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. Tillsammans är vi stolta över att få bidra till att Östra Sala backe blir en sjudande och hållbar stadsdel med arkitektur som sticker ut. Ett område som såväl boende som passerande kommer att trivas i.

Läs gärna mer om projektet på dess egna webbplats!

Länk till projektets hemsida

Intresseanmälan-iconintresseanmälan