Lunden

Hitta lugnet mellan skog och stad

I ett strålande läge byggs ljusa, moderna och bekväma arkitektritade kedjehus i två plan, med närhet till såväl grönska som stad; nära till allt du behöver, långt till allt annat. Välkommen att hitta lugnet.

Intresseanmälan

Lunden

Hitta lugnet i ett arkitektritat boende i naturskön miljö

Glänta på dörren till Lunden och kika in i ditt framtida hem. Upplev känslan i detaljer och material, se hur molnen rör sig genom himmelsfönstret och hur ljust dansar på parketten.

Föreställ dig hur gränserna mellan ute och inne, uppe och nere suddas ut. Känn storstadens puls på avstånd och njut av naturen runt knuten.

I lunden bor du stilsäkert och bekvämt i välplanerade hus med gott om förvaring. Köket och vardagsrummet öppnar mot en privat och skyddad uteplats där ljuset alltid hittar in. Här kan grillen tändas medan barnen leker i trädgården. I lunden symboliserar lugn och ro. Ett stenkast från trolska sjöar och grönområden, nära löpstigar och idrottsanläggningar och på gångavstånd till skolor, förskolor och ett levande Vällingby centrum – med storstadens nöjen några få tunnelbanestationer bort.

Lunden är hus planerade för inre harmoni. Det är hus som ska stå i generation efter generation, med hållbara naturmaterial som blir vackrare med tiden. Här kan du flytta in och luta dig tillbaka, trygg i vetskapen om att vi tagit oss an varje detalj med personligt engagemang, kunskap och omtanke.

Byggstart planeras till sommaren 2017 och inflyttning beräknas till sommaren 2018.

Länk till projektets hemsida

Intresseanmälan-iconintresseanmälan