Varför åke sundvall?

Åke Sundvall har varit med och satt prägel på Stockholms stadsbild sedan 1942. Vi har alltid haft en ambition om att bygga hus som har det där lilla extra; genomtänkta planlösningar, kvalitativ inredning, vacker arkitektur, smarta funktioner mm. Vi bygger av omtanke om människor, husen och kvarteren.

Genom åren har vi fått flertalet priser och nomineringar som visar att vår ambition också uppmärksammas av andra. Vid bostadsköp av Åke Sundvall kan du förvänta dig en trygg affär. Vi har lång erfarenhet av byggande, vi är en solid aktör på marknaden och våra bostäder har hög kvalitet. Utöver detta vill vi att du ska uppleva vår ambition att göra din affär personlig. Att köpa ett boende är en av dina största affärer i livet, det kräver ett personligt bemötande och engagemang för just dig och dina frågor, funderingar och önskemål.

Nöjd kund

Åke Sundvall bygger av omtanke. Omtanke om de människor som bor och verkar i våra fastigheter. Som känner att de köpt en bostad som de själva och deras familjer trivs och mår bra i och har den kvalitet som utlovats och levererats inom avtalad tid. Våra medarbetare ger dig som kund ett personligt bemötande och engagemang för just dig och dina frågor, funderingar och önskemål.

För oss är långsiktiga relationer och nöjda kunder viktigt, därför mäter vi antalet nöjda kunder enligt branschindexet NKI (Nöjd Kund Index). Vi verkar för att samtliga av våra projekt hamnar över branschsnittet för Sverige.
NKI-hemsidan-300x205[1]