Information för våra medbyggare

Åke Sundvall bygger med omtanke om människorna, husen och kvarteren. Vilka leverantörer, eller medbyggare som vi kallar det, vi samarbetar med är en av flera faktorer som påverkar vår förmåga att leva upp till våra höga krav. Därför väljer vi våra medbyggare med stor noggrannhet.

Vi bygger med omtanke om människorna, husen och kvarteren. Vilka leverantörer, eller medbyggare som vi kallar det, vi samarbetar med är en av flera faktorer som påverkar vår förmåga att leva upp till våra höga krav. Därför väljer vi leverantörer med stor noggrannhet.

Åke Sundvall har tagit fram en egen uppförandekod som bygger vidare på Byggföretagens Uppförandekod som Åke Sundvall skrivit under. Båda dessa syftar till att stärka förutsättningarna för en attraktiv byggbransch genom att motverka olämpligt agerande i branschen och inom företaget. För oss är det ytterst viktigt att även våra medbyggare lever upp till vad som skrivs i denna uppförandekod.

Vi är certifierade enligt BKMA vilket medför att våra medbyggare också arbetar i enlighet med denna.

Dessutom förväntar vi oss att våra underentreprenörer och de bemanningsföretag vi samarbetar med uppfyller arbetsvillkorkraven enligt UE 2015 utgivna av Byggföretagen.

På våra byggarbetsplatser följer vi systemet för elektroniska personalliggare, ID06. Detta medför att även våra leverantörer omfattas av dessa bestämmelser när de befinner sig på någon av våra byggarbetsplatser. Läs mer om ID06 här.

Åke Sundvall tillämpar e-fakturering till alla medbyggare. Läs mer om e-faktura här.