Skagershuset

SKAGERSHUSET

Toppläge i Årsta, soliga uteplatser och radhuskänsla gör Skagershuset till en attraktiv oas mitt i storstaden. Prisbelönt fastighet med 33 rymliga och välplanerade lägenheter som ger kvarteret guldkant.

Längs Skagersvägen i kv. Örlen – mellan Gullmarsplan och Årsta torg – har Åke Sundvall byggt 33 moderna och välplanerade bostadsrättslägenheter i 3,5 våningar. De ljusa och rymliga lägenheterna är 58 till 110 kvm stora, från 2 till 5 rum och kök. Du har närservice, barnomsorg och kommunikationer runt hörnet och Södermalms rika utbud några minuters bussresa bort. Se adressen på karta »

Uteplats, balkong eller takterrass?

På baksidan bjuder Skagershuset på en avkopplande vy mot ett lummigt skogsområde. Lägenheterna på entréplanet får en skön radhuskänsla tack vare uteplatserna i söderläge. Från de generösa balkongerna och härliga takterrasserna finns alla möjligheter till att njuta av soliga sommardagar.

Ta hissen ner till garaget

Som boende i Skagershuset slipper du leta parkeringsplats eller skrapa rutorna på vintern. Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats i garaget – som du når bekvämt med hissen.

För enkel förvaring finns extra förråd på cirka 4 kvm till alla lägenheter på entréplanet. Här finns också praktisk cykel- och barnvagnsparkering.
Slutsålt!

Skagershuset vann priset Årets Stockholmsbyggnad 2014 och har blivit vida känt för sin vackra arkitektur. Fastigheten blev även nominerat till Träpriset 2016.

Projektinformation

Storlek: 58-110 kvm
Antal bostäder: 33 st
Inflyttning: Dec 2013
Visa närliggande: