Åby Ängar i Vallentuna

Anmäl intresse

Välplanerade bostadsrätter i Vallentuna

Nu bygger Åke Sundvall 64 välplanerade lägenheter i närheten av Vallentuna Centrum i området Åby Ängar. Lägenheterna, ritade av ÅWL arkitekter, har alla balkong eller uteplats och är väl planerade och yteffektiva. Under huset finns fastighetens garage, vilket du enkelt når genom att ta hissen direkt från ditt våningsplan. Varje lägenhet har dessutom sitt egna förråd i källaren som även det nås enkelt med hiss.

Fastigheten har noga planerats utifrån funktionalitet men även utifrån social hållbarhet. De boende ska ha sin egen privata sfär men samtidigt kunna mötas när man vill på ett trevligt och aktivt sätt. Bjud dina vänner på lunch med efterföljande boule på innergårdens egna plan och fika därefter i den grönskande pergolan. Gillar du hellre att påta i rabatter finns möjlighet till det på gården, och självklart på din egen balkong eller uteplats.

Mer information om projektet kommer att läggas ut löpande. Anmäl ditt intresse nedan för projektet för att inte missa nyheter.

Projektinformation

Antal lägenheter: 64
Storlek på lägenheter: 1-3 RoK
Arkitekt: ÅWL Arkitekter
Säljstart : Våren 2020
Preliminärt tillträde: Våren 2021
Anmäl intresse
Åke sundvall

Det officiella spadtaget är nu taget!

Den 10 oktober hade vi ett första officiellt spadtag för våra 64 lägenheter samt för det äldreboende vi bygger i samma kvarter. Meverkande på spadtaget var förutom Åke Sundvall även Humana samt Vallentuna Kommun. Spaden med tre ”armar” hölls utav Åke Sundvalls VD Martin Sundvall, Kommunstyrelsens ordförande Parisa Liljestrand samt Anders Broberg, affärsområdeschef Humana Omsorg.

Läs mer om äldreboendet här.

Visa närliggande:

Kontakt

Tim Svalling

Tim Svalling

Projektchef


08-505 580 00

Bekvämt boende i Åby Ängar - anmäl ditt intresse idag!

Anmäl intresse