Estrad

DÄR SMÅSTADENS CHARM MÖTER STORSTADENS MÖJLIGHETER

Estrad som ligger i Åby Ängar i Vallentuna är ett lummigt bostadsområde som kombinerar småstadens idyll med storstadsregionens utbud. Med enbart 500 meter till Roslagsbanan tar du dig enkelt in till Stockholms city – och lika enkelt hem till lugnet igen.

Här har Åke Sundvall byggt sex radhus i två våningar och ett fyravåningshus med 27 lägenheter och direkt anslutning till ett grönområde i Åby ängars sydöstra del. Välplanerade och ljusa hem med trivsamma, öppna sällskapsytor och upp till 42 kvm stora balkonger med utsikt mot den vackra trädgården och de lummiga omgivningarna.

Med omtanke om detaljerna – till exempel golvvärme i alla rum – har vi tillsammans med arkitekterna OWC skapat ett trivsamt kvarter som präglas av känsla för och omtanke om människorna som ska bo här. Ett familjevänligt liv nära natur och stad, med skolor, service och utmärkta kommunikationer alldeles runt knuten.

Projektinformation

Bostadstyp: Lägenhet och Radhus
Antal radhus (5 rok): 6
Antal lägenheter (1-3 rok): 27
Färdigställt: April 2018
Kommun: Vallentuna
Visa närliggande:

Kontakt

Tim Svalling

Tim Svalling

Projektchef


08-505 580 00

Nina Khosravi

Nina Khosravi

Kundansvarig


08-505 580 00

Åke sundvall

Varför bo i Vallentuna?

Gröna, sköna Vallentuna är ett område perfekt för barnfamiljer som vill bo nära naturen. En kommun som bjuder på vackra promenadstråk, kulturhistoriska platser och idylliska caféer.

Här har du naturen runt hörnet och smultronställen för heldagsutflykter som passar hela familjen. Här har Åke Sundvall byggt Estrad, bostäder bestående av sex radhus i två våningar och ett fyravåningshus med 27 lägenheter i direkt anslutning till vackra grönområdet Åby Ängar. Ljusa och välkomnande hem i en naturnära miljö som andas lugn.

 

Vår historia

Ända sedan Åke Sundvall grundades för snart 80 år sedan har vi med själ, hjärta och gediget kunnande strävat efter att skapa stadens mest omtyckta områden. Kvarter med vackra, funktionella och hållbara hus där människor och verksamheter kan växa och utvecklas.

Vårt miljöarbete för ett hållbart Vallentuna

Vår vision är att skapa stadens mest omtyckta områden. Vackra, funktionella och hållbara boenden där människor kan leva och trivas i friska miljöer. Detta kräver ambitioner på kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 

Åke Sundvall vill verka för att skapa ett samhälle där människor lever i ekonomisk, ekologisk och social balans. Att ta stort ansvar för miljön och miljösmart byggande är därmed grundläggande för oss. Resurseffektivt byggande, hälsosamma miljöer och långsiktiga miljösatsningar är bara en del av vårt hållbarhetsarbete. Läs mer om våra fokusområden här.

 

Tryggt köp

Att köpa en bostad är en av livets största händelser. Det är omvälvande, spännande och kanske lite läskigt. Under våra år i branschen har vi alltid haft en omtanke om affären. För oss betyder det ett personligt bemötande och engagemang för dig som ska bo i våra hus och lägenheter i Vallentuna, i allt från små funderingar till stora beslut. För vi vet hur viktigt det är att ha en stabil och pålitlig aktör vid sin sida när man investerar i sin framtid – inte minst i en tid av osäkerhet på bostadsmarknaden.

Du som kund ska känna att du och din familj kan trivas och må bra i det nya boendet, att det har den kvalitet som utlovats och att allt har levererats inom avtalad tid. Därför har vi lanserat ”Tryggt köp”. Ett paket med flera garantier och försäkringar utformade för att du som köper en ny bostad av oss ska kunna känna dig trygg hela vägen – även efter att du har satt nyckeln i dörren. Läs mer här.

 

Varför köpa bostad i Vallentuna?

Vallentuna är en kommun med såväl medeltida kyrkor och moderna, hållbara bostäder. Här finns vacker natur med många sjöar och nästan orörda landskap med gamla, historiska gårdar. Samtidigt moderniseras Vallentuna ständigt. Det nybyggda kulturhuset besöks av människor från hela landet, och kommunikationer till och från innerstan är under utveckling. Om några år förväntas Roslagsbanan vara utbyggd i området för att ännu smidigare kunna ta sig till och från innerstan.

 

Kommunikation till och från Vallentuna

Att ta sig till Vallentuna med bil tar bara cirka 30 minuter från Stockholms city. Du kan dessutom enkelt ta dig hit med Roslagsbanan som stannar i Kårsta. Från år 2021 förväntas även Roslagsbanan att vara utbyggd med flera stationer i området. Inom Vallentuna finns många olika bussar som tar dig till de olika utflyktsmålen – eller direkt utanför dörren till din nya bostad.

 

Upplev Vallentuna

Vallentuna Kulturhus

Vallentuna Kulturhus invigdes 2012 och är en spännande mötesplats för både unga och gamla. Här finns ett stort och modernt bibliotek, utställningshallar, flera scener och ett café för den fikasugna. Dessutom anordnas mycket event för de små, som knattebio och barnteater.

För mer information, kika gärna på Vallentuna kommuns hemsida. 

Kvarnbadet

Vackert beläget vid Vallentunasjöns norra ände ligger Kvarnbadet. Hit kommer människor i alla åldrar för att simma i någon av badets många bassänger. Kubb och andra bollsporter finns att låna och kanoter går att hyra över dagen.

För mer information, läs här.

 

Hökeriet

Hökeriet är ett unikt utflyktsmål på Granby Gård i Vallentuna. Hökeriet bjuder på en kulturhistorisk upplevelse där du får komma i kontakt med ett modernt lantbruk. Här finns både butik och servering – och en timmes guidad rundvandring för den som vill.

Läs mer på Hökeriets hemsida.

 

Mer om Vallentuna kommun finns att läsa här.

 

Läs mer Dölj