Se alla bilder
Anmäl intresse

Unika stadsradhus i Uppsala

Angränsande till Sala backe kommer Åke Sundvall att bygga sju radhus. De moderna stadsradhusen har tagits fram tillsammans med Belatchew arkitekter och Brf Arket karaktäriseras av en häftig arkitektur med en unik råvind och härlig uteplats. Det är ett rymligt boende med 3–4 sovrum och på bakgården kan du njuta av lugnet på din egen lilla täppa.

Stadsradhusen kommer att byggas längs Johannesbäcksgatan, ett stenkast från Gränby centrum. Runt hörnet finns vackra Källparken och på tio minuter på cykel tar du dig till centrum och centralstationen. Här bor du i ett framtidsområde där det händer mycket och där de sju nya stadsradhusen tydligt kommer att vara med och sätta sin prägel.

Det är ett boende med möjligheter och precis som Brf Arket sätter sin unika prägel på området kan du göra det i radhuset. Den sobra inredningen kan anpassas efter dina önskemål – och du väljer mellan tidlösa stilar som är hållbara ur både miljö- och trendsynpunkt.

När allt fått sin plats i huset finns dessutom råvinden där du har chansen att ge rum åt just din dröm. Kanske har du alltid velat ha det där perfekta hemmakontoret, ett gym som du inte behöver åka till eller bara en orimligt stor walk-in-closet? Ge dina drömmar plats i Brf Arket.

Projektet kommer att öppnas upp för försäljning under vintern 2018/2019. Mer informationen om projektet läggs ut löpande.

Läs magasinet om Arket Här

Projektinformation

Stadsradhus: 7st
Arkitekt: Belatchew Arkitekter
Boendeform: Bostadsrätt
Storlek: 128 + 30 kvm
Preliminär säljstart: Årsskiftet 2018/2019
Produktionsstart : Q2 -2019
Inflyttning : Q2 -2020
Anmäl intresse

Bostäderna i Arket

Läs hela magasinet om Arket
Bostäderna i Brf Arket
Nummer Status Våning Boyta Pris Månadsavgift
Hus A Ledig Två plan+råvind 128 + 30kvm 4 895 000 kr ca 5 500 kr/mån Bofaktablad
Hus B Ledig Två plan+råvind 128 + 30kvm 4 850 000 kr ca 5 500 kr/mån Bofaktablad
Hus C Ledig Två plan+råvind 128 + 30kvm 4 850 000 kr ca 5 500 kr/mån Bofaktablad
Hus D Ledig Två plan+råvind 128 + 30kvm 4 895 000 ca 5 500 kr/mån Bofaktablad
Hus E Ledig Två plan+råvind 128 + 30kvm 4 950 000 kr ca 5 500 kr/mån Bofaktablad
Hus F Ledig Två plan+råvind 128 + 30kvm 4 950 000 kr ca 5 500 kr/mån Bofaktablad
Hus G Ledig Två plan+råvind 128 + 30kvm 5 050 000 kr ca 5 500 kr/mån Bofaktablad
Åke sundvall

I Brf Arket har du tillgång till en vind.

När allt fått sin plats i det nya huset har du chansen att förvandla den här ytan till just det rum som passar dig. Här kan musiknörden äntligen få sin studio och frilansaren sitt perfekta hemmakontor. Vad skulle du göra om du hade 30 kvadratmeter över?

Åke sundvall

Ge drömmarna plats

Yogastudio, färgstänk eller idéfabrik. Filmpalats, symaskin eller plats för squats. Under takbjälkarnas vänliga uppsikt kan du låta fantasin att springa fritt.

Bara golvtiljor, blottlagda takbjälkar och fönster i två väderstreck. Uppe på den oinredda råvinden finns 30 kvadratmeter blank canvas att måla med dina egna idéer. Här finns verkligen plats att förverkliga den där drömmen du närt så länge, men inte haft plats för. Kanske en helt egen yogastudio? En fristad, där så väl kroppen och sinnet kan sträcka ut. Eller varför inte riktigt släppa loss träningslustan och rada upp med en stakmaskin, en rodd-dito och en träningscykel i jakten på den ultimata Klassikern?

Eller varför inte något för hela familjen? Ett musikrum. Ett vilsamt bibliotek med rum för så väl sagor som förkovran för stora och små. Eller varför inte en riktigt maffig hemmabio?

 

Läs mer Dölj

Hemmakontoret

Offerter, servrar, dubbla skärmar. Pennor, ritbord, whiteboard. Oavsett vad du behöver för just din arbetssituation, finns alla möjligheter du kan tänka dig – rakt under din egen taknock.

Varför inte inreda ditt nya hemmakontor i stationer? En klassisk kontorsstation med en riktigt skön stol för när du riktigt hamnar i flow och så klart ett höj- och sänkbart skrivbord för att hålla kontorskroppen pigg och fräsch. Ergonomiska lösningar för dig (och bara dig).

Glöm inte heller att bygga in andrum. Satsa på en loungedel där du kan sörpla på ditt kaffe och låta hjärnan vila medan du lutar dig tillbaka i din favoritfåtölj. Varför inte en vikskärm där du kan skissa upp dina deadlines eller kasta upp idéer och inspiration?

Smäll upp en mellanvägg i glas och vips så har både du och din partner en egen plats där ni kan arbeta i lugn och ro. Bonus: dra undan draperiet och kika in på ditt hjärtas kär och släpp in solen och ny inspiration när jobbet känns jobbigt.

Läs mer Dölj
Åke sundvall

Lekrummet

En hel våning för lek och stoj. Vilket barn drömmer inte om en plats där fantasin kan få springa fritt? Ordna en läshörna vid fönstret och pysselbord under snedtaket. Res en tipi och rada upp nallarna för tebjudning. Glöm för all del inte spelhörnan. TV-spel, dataspel och brädspel. En mysig soffa och ett lågt bord, så är saken klar.

Och så klart förvaring som sväljer allt stök på ett litet kick när det börjar närma sig läggdags. Platsbyggda hyllsystem eller draperier för kattvindarna, du bestämmer!

Är det mycket myror i brallan och kottarna bokstavligen vill klättra på väggarna? Varför inte släppa loss de små vildbasarna på en riktig klättervägg, utan att ens behöva gå utanför dörren. Och tjatet om diverse lekland  slopar du lätt genom att ordna ett bollhav. Kulörta klot och imaginära pirater kantar jakten på den svunna skatten.

Läs mer Dölj
Åke sundvall

Varför välja BRF Arket?

Unik arkitektur – unik möjlighet. Att hitta ett radhus nära stan är svårt. Att hitta ett modernt, vackert boende med såväl natur som all tänkbar service runt knuten är ännu svårare. Att hitta ett nydanande, metropolitiskt townhouse i Uppsala är i princip omöjligt. I BRF Arket finns sju radhus. Inte fler, inte färre. De finns här och ingen annanstans.

Långsiktig affär – långsiktigt boende. Här kan den lilla familjen växa, och den större få plats. På yteffektiva kvadratmeter ryms såväl stort kök, luftigt vardagsrum, två badrum och inte mindre än fyra sovrum. Att investera i ett nyproducerat boende betyder också nybyggsgaranti, utan kostsamma överraskningar som läckande tak eller osäkra elledningar.

Hållbara val – grön livsstil. I din egen trädgård, där odlingslådorna står färdigbyggda vid inflytt, finns plats att så väl kicka boll som att odla och bjuda in vännerna till fest. Östra Sala Backe präglas av grönska och här finns såväl bilpool, cykelverkstäder och laddstationer för elbilar – ja, det mesta för den som vill föra en aktiv, hållbar livsstil.

Location, location, location. Med nära till E4:an och cykelavstånd till resecentrum och city, är Östra Sala Backe optimalt placerat för pendlare i alla riktningar. Med tåget därifrån når du Arlanda på omkring 45 minuter och Stockholm på strax under timmen. Här kan du kombinera en lugn, fridsam tillvaro med storstädernas utbud – såväl i Sverige som i resten av världen.  

30 kvadrat extra frihet. Genom att välja att installera takfönster och en extra trappa upp till vinden, får du 33 kvadrat att göra precis vad du vill med. Kanske är det dags för den där fotostudion eller konstnärsatlején du så länge drömt om? Eller varför inte styra upp en rejäl hemmabio för hela familjen?

Unik arkitektur – unik möjlighet.
Långsiktig affär – långsiktigt boende
Hållbara val – grön livsstil.
Location, location, location
ca 30 kvadrat extra frihet.
Åke sundvall

Stilrena materialval

..och skandinaviskt med jordnära gråtoner. Det är känslan av de stilar som vi, tillsammans med inredaren Arijana Heinrici, tagit fram för Brf Arket. De miljövänliga materialvalen har mjuka och dämpade färger som håller över tid. Vill du ha sobert mellangrå eller klassiskt vita köksluckor? Här kan du anpassa inredningen för att skapa det hem som passar just dig. Se inredningsstilarna nedan:

Visa närliggande:

Filer

Prislista Arket Hämta

Kontakt

Erica Callerholm

Erica Callerholm

Kundansvarig


08-505 580 28

Marcus Nyström

Marcus Nyström

Projektchef


08-505 580 00

Anders Levin

Anders Levin

Ansvarig mäklare


073 – 429 13 96