Farsta Strand

Kommande
Anmäl intresse

Genom det kommande bostadshuset på Ullerudsbacken har vi varsamt adderat en pusselbit till staden. Vinkeln på mitten gör huset intressantare och anpassar det samtidigt till gatans krökning, genom det fås en fin stadsmässighet av gatan. De 38 välplanerade lägenheterna har balkonger som skjuter ut bland trädkronorna i öster och i suterrängplanet finns lägenheter med privat uteplats och egen entré. Bredvid husen planeras trappor för att på så sätt ansluta till gångvägarna ner mot sjön Magelungen.

Lägenheterna kommer att vara från 1 rum och kök till 4 rum och kök med stora generösa fönster för maximalt ljusinsläpp. Vid husets gavel återfinns en parklokal med uteplats vilket skapar en naturlig mötesplats för grannar och övriga bosatta i området. I huset har vi även planerat för ett cykelgarage som nås från de båda trapphusen och huvudentrén.

Här kommer du att kunna bo länge! Ett hus att trivas och må bra i. Ett hus som tillför något extra till området det befinner sig i.

På denna sida kommer vi löpande att uppdatera med mer information i takt med att vi har det. Välkommen med din intresseanmälan!

Projektinformation

Antal bostäder: 38
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Storlek på lägenheter: 1-4 rum och kök
Arkitekt: Jägnefält Milton
Preliminär inflytt: 2025
Miljömärkning: Svanenmärkt
Anmäl intresse

Anmäl intresse

Kontakt

Mattias Cegrell

Mattias Cegrell

Projektchef


08-505 580 00