Gamla Enskede

Anmäl intresse

Drömboende mitt i idyllen

Föreställ dig ett modernt boende med utsikt över äppelträdgårdarna, ett stenkast till Margaretaparken och gångavstånd till helgens bageribakade bröd.

Gamla Enskede benämns som Sveriges första trädgårdsstad och detaljplanerades i början på 1900-talet. Ambitionen var att vanliga människor här skulle kunna skaffa sig ett hus med två rum och kök samt källare och trädgård för samma pris som en tvårumslägenhet i innerstaden. Historien upprepar sig.

Gamla Enskede är idag ett idylliskt område vida känt för sina slingrande gator med hus från tidigt 1900-tal, fantastiska trädgårdar och mindre parker. I Gamla Enskede har du även en otrolig närhet till innerstaden, stora grönområden, flera restauranger, ett lokalt bryggeri och ett vida känt bageri. Dessutom finns det inom gångavstånd flera olika skolor och förskolor.

Här, mitt i denna idyll invid Sockenvägen ska Åke Sundvall uppföra flerbostadshus och parhus. I alla våra bostadsprojekt utgår vi från varje plats unika förutsättningar för att skapa den byggnad som tillför största möjliga värde i form av arkitektur, boendemiljö och social hållbarhet. Detta projekt är inget undantag. Gestaltningsambitionerna är höga. Det kommer bli hus som tillför något extra till området och får människor att trivas; såväl boende, grannar som passerande.

Titta gärna på denna fina visionsvy för såväl flerbostadshusen samt parhusen och hur de kommer att smälta in i omgivningen. http://cityplanneronline.com/stockholm/haradsdomaren

 

Ett enkelt liv i idyllen.

Projektinformation

Boendeform: Bostadsrätt
Parhus: 5 (10 bostäder)
Boendeyta per parhusbostad: ca 150kvm
Lägenheter: ca 60st
Boendeyta lägenheter: 1-5 Rok
Arkitekt: Tham & Videgård Arkitekter
Beräknad byggstart: 2021
Anmäl intresse
Visa närliggande:

Kontakt

Mattias Cegrell

Mattias Cegrell

Projektchef


08-50558000