Knäckepilen

Anmäl intresse

Ett modernt och bekvämt boende i det bästa läget

Granne med en av Östra Sala backes nya vackra parker kommer Åke Sundvall att bygga 95 vackra, välplanerade och yteffektiva bostadsrätter i storleksspannet 1-4 rok.

Knäckepilen ger dig Östra Sala Backes härligaste läge, mellan den grönskande Knäckepilsparken och en välplanerad inbjudande kvartersgård, med bekvämt avstånd till Gränby Centrum. Här bor du i ett modernt hem med vacker och utmärkande arkitektur.

Våra vackra lägenheter har noggrant planerats för att skapa ljusa, tilltalande och bekväma hem. Många av lägenheterna är genomgående med både morgon- och kvällsljus och har tillgång till minst en balkong eller uteplats. På den trevliga gården som delas med grannfastigheterna kommer det att finnas omsorgsfullt planerade ytor för umgänge, odling och lek.

Knäckepilen har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. Tillsammans är vi stolta över att få bidra till att Östra Sala backe blir en sjudande och hållbar stadsdel med arkitektur som sticker ut. Ett område som såväl boende som passerande kommer att trivas i.

Läs gärna mer om projektet på dess egna webbplats!

Projektinformation

Antal lägenheter: 95
Storlek: 1-4 rok
Kommun: Uppsala
Byggstart: Planerad till hösten 2016
Arkitekt: Belatchew Arkitekter
Planerad säljstart: Augusti 2016
Anmäl intresse

Kontakt

Peter Olsson

Peter Olsson

Mäklare


070-41 50 694

Ulrika Lindencrona

Ulrika Lindencrona

Projektledare


08-505 580 00

Erica Callerholm

Erica Callerholm

Kundombud


08-505 580 00