Knäckepilen

Ett modernt och bekvämt boende i det bästa läget

Granne med en av Östra Sala backes nya vackra parker har Åke Sundvall byggt 95 vackra, välplanerade och yteffektiva bostadsrätter i storleksspannet 1-4 rok.

Knäckepilen ger Östra Sala Backes härligaste läge, mellan den grönskande Knäckepilsparken och en välplanerad inbjudande kvartersgård, med bekvämt avstånd till Gränby Centrum.

Våra vackra lägenheter har noggrant planerats för att skapa ljusa, tilltalande och bekväma hem. Många av lägenheterna är genomgående med både morgon- och kvällsljus och har tillgång till minst en balkong eller uteplats. På den trevliga gården som delas med grannfastigheterna kommer det att finnas omsorgsfullt planerade ytor för umgänge, odling och lek.

Knäckepilen har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. Tillsammans är vi stolta över att få bidra till att Östra Sala backe blir en sjudande och hållbar stadsdel med arkitektur som sticker ut. Ett område som såväl boende som passerande kommer att trivas i.

Projektinformation

Boendeform: Bostadsrätter
Antal lägenheter: 95
Arkitekt: Belatchew Arkitekter
Lägenhetstyp: 1 - 4 Rum och Kök
Boyta: 34,5kvm - 100kvm
Tillträde: Slutsålt
Åke sundvall

Din drömterrass är inredd!

Att vi kallar Knäckepilen för Uppsalas ett drömboende är ingen slump. Vad sägs om en stor gemensam takterrass bara en hissfärd upp? Oavsett om du helst vill ligga raklång i solstolen, plantera nya växter eller bjuda på grillmiddag finns det gott om plats för det här.

 

En lyxig oas – inredd och färdig att flytta in i.

Med ett fullspäckat schema och ett liv i ständig rörelse kan det vara skönt att komma hem till en plats av ren avkoppling. Vi har därför tillsammans med Tre Generationer och Arijana Heinrici tagit fram konceptet Luxury Living – ett stilfullt hem att verkligen trivas i. Med hjälp av fantastiska detaljer och gedigen kunskap har vi skapat en oas där varje kvadratmeter andas lyx. En drömlägenhet med två rum – inredd och färdig att flytta in i!

Välkommen hem till Compact Luxury.

Din första bostad är speciell. Den ska inte bara få dig att känna dig hemma, omfamna vuxenlivet och kännas som din. Det är också en plats där många minnen ska skapas för att sedan följa dig genom livet. Tillsammans med Ikea Uppsala erbjuder vi därför en stilfull enrumslägenhet – inredd och färdig att flytta in i. Konceptet som går under namnet ”Compact Luxury” har tagits fram för att visa hur man med hjälp av små, enkla medel förvandlar compact living till ren vardagslyx.

1/2
Knäckepilens takterrass har plats för alla tillfällen

En drömterrass på 198kvm

Kaffetår i morgonsol

Vi vet, på vintern lockar både soffan, filten och tv:n – men solläget på takterrassen är faktiskt oslagbart flera veckor om året. Morgonkaffet och frukostmackan smakar helt enkelt lite extra gott om du får dela det i en hammock med någon du gillar.

Lycka för gröna fingrar

Det tidigare nämnda solläget passar fint för såväl odlingslådor som stora krukor. Du som har gröna fingrar (eller är aspirant på ett par), kanske drömmer om att skörda egenodlad basilika till hela kvarteret sommartid, eller plantera solrosfrön en solig vårdag? Här kan det bli till verklighet!

Grillkväll med nära och kära

En middagsbjudning med första parkett vid solnedgången – bon appétit! På terrassen rymmer du alla du håller kär; släktingarna, kompisgänget, grannarna, hunden eller hela gänget. Tänd grillen, duka upp under stjärnklar himmel och njut av en mysig kväll tillsammans ute i det fria.

1/3

Bostäderna i Knäckepilen

Bostäderna i Knäckepilen
Visa närliggande: