Knäckepilen

Se alla bilder
Anmäl intresse

Ett modernt och bekvämt boende i det bästa läget

Granne med en av Östra Sala backes nya vackra parker kommer Åke Sundvall att bygga 95 vackra, välplanerade och yteffektiva bostadsrätter i storleksspannet 1-4 rok.

Knäckepilen ger dig Östra Sala Backes härligaste läge, mellan den grönskande Knäckepilsparken och en välplanerad inbjudande kvartersgård, med bekvämt avstånd till Gränby Centrum. Här bor du i ett modernt hem med vacker och utmärkande arkitektur.

Våra vackra lägenheter har noggrant planerats för att skapa ljusa, tilltalande och bekväma hem. Många av lägenheterna är genomgående med både morgon- och kvällsljus och har tillgång till minst en balkong eller uteplats. På den trevliga gården som delas med grannfastigheterna kommer det att finnas omsorgsfullt planerade ytor för umgänge, odling och lek.

Knäckepilen har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. Tillsammans är vi stolta över att få bidra till att Östra Sala backe blir en sjudande och hållbar stadsdel med arkitektur som sticker ut. Ett område som såväl boende som passerande kommer att trivas i.

Projektinformation

Boendeform: Bostadsrätter
Antal lägenheter: 95
Arkitekt: Belatchew Arkitekter
Lägenhetstyp: 1 - 4 Rum och Kök
Boyta: 34,5kvm - 100kvm
Tillträde: Kvartal 1 - 2019
Anmäl intresse
Åke sundvall

Din drömterrass är inredd!

Att vi kallar Knäckepilen för Uppsalas nya drömboende är ingen slump. Vad sägs om en stor gemensam takterrass bara en hissfärd upp? Oavsett om du helst vill ligga raklång i solstolen, plantera nya växter eller bjuda på grillmiddag finns det gott om plats för det här.

 

Två färdiginredda lägenheter om 1-2 RoK som vi har tagit fram tillsammans med Tre Generationer och Arijana Heinrici och IKEA, välkommen hem!

Inflyttningsklar i mars 2019

En lyxig oas – inredd och färdig att flytta in i.

Med ett fullspäckat schema och ett liv i ständig rörelse kan det vara skönt att komma hem till en plats av ren avkoppling. Vi har därför tillsammans med Tre Generationer och Arijana Heinrici tagit fram konceptet Luxury Living – ett stilfullt hem att verkligen trivas i. Med hjälp av fantastiska detaljer och gedigen kunskap har vi skapat en oas där varje kvadratmeter andas lyx. En drömlägenhet med två rum – inredd och färdig att flytta in i!

Välkommen hem till Compact Luxury.

Din första bostad är speciell. Den ska inte bara få dig att känna dig hemma, omfamna vuxenlivet och kännas som din. Det är också en plats där många minnen ska skapas för att sedan följa dig genom livet. Tillsammans med Ikea Uppsala erbjuder vi därför en stilfull enrumslägenhet – inredd och färdig att flytta in i. Konceptet som går under namnet ”Compact Luxury” har tagits fram för att visa hur man med hjälp av små, enkla medel förvandlar compact living till ren vardagslyx.

1/2
Knäckepilens takterrass har plats för alla tillfällen

En drömterrass på 198kvm

Kaffetår i morgonsol

Vi vet, på vintern lockar både soffan, filten och tv:n – men solläget på takterrassen är faktiskt oslagbart flera veckor om året. Morgonkaffet och frukostmackan smakar helt enkelt lite extra gott om du får dela det i en hammock med någon du gillar.

Lycka för gröna fingrar

Det tidigare nämnda solläget passar fint för såväl odlingslådor som stora krukor. Du som har gröna fingrar (eller är aspirant på ett par), kanske drömmer om att skörda egenodlad basilika till hela kvarteret sommartid, eller plantera solrosfrön en solig vårdag? Här kan det bli till verklighet!

Grillkväll med nära och kära

En middagsbjudning med första parkett vid solnedgången – bon appétit! På terrassen rymmer du alla du håller kär; släktingarna, kompisgänget, grannarna, hunden eller hela gänget. Tänd grillen, duka upp under stjärnklar himmel och njut av en mysig kväll tillsammans ute i det fria.

1/3

Bostäderna i Knäckepilen

Bostäderna i Knäckepilen

Visa närliggande:

Kontakt

Erica Callerholm

Erica Callerholm

Kundansvarig


08-505 580 28

Åke sundvall

Varför Östra Sala backe i Uppsala?

Östra Sala backe ligger knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna. Området växer fram i etapper och ska fungera som en mötesplats för de boende i området. Vackra parker och god kommunikation gör Östra Sala backe till ett optimalt boende för den som söker ett attraktivt område med närhet till det mesta – allt från parker och grönområden till shopping och idrott. Här hittar du även Brf Knäckepilen som får området att glänsa med sin vackra och utstickande arkitektur.

Vår historia

Ända sedan Åke Sundvall grundades för snart 80 år sedan har vi med själ, hjärta och gediget kunnande strävat efter att skapa stadens mest omtyckta områden. Kvarter med vackra, funktionella och hållbara hus där människor och verksamheter kan växa och utvecklas.

Vårt miljöarbete, för ett hållbart Östra Sala backe

Vår vision är att skapa stadens mest omtyckta områden. Vackra, funktionella och hållbara boenden där människor kan leva och trivas i friska miljöer. Detta kräver ambitioner på kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Åke Sundvall vill verka för att skapa ett samhälle där människor lever i ekonomisk, ekologisk och social balans. Att ta stort ansvar för miljön och miljösmart byggande är därmed grundläggande för oss. Resurseffektivt byggande, hälsosamma miljöer och långsiktiga miljösatsningar är bara en del av vårt hållbarhetsarbete. Läs mer om våra fokusområden här.

Tryggt köp i Östra Sala backe

Att köpa en bostad är en av livets största händelser. Det är omvälvande, spännande
och kanske lite läskigt. Under våra år i branschen har vi alltid haft en omtanke om affären. För oss betyder det ett personligt bemötande och engagemang för dig som ska bo i våra hus, i allt från små funderingar till stora beslut. För vi vet hur viktigt det är att ha en stabil och pålitlig aktör vid sin sida när man investerar i sin framtid – inte minst i en tid av osäkerhet på bostadsmarknaden.

Du som kund ska känna att du och din familj kan trivas och må bra i det nya boendet, att det har den kvalitet som utlovats och att allt har levererats inom avtalad tid.
Därför har vi lanserat ”Tryggt köp”. Ett paket med flera garantier och försäkringar utformade för att du som köper en ny bostad av oss ska kunna känna dig trygg hela vägen – även efter att du har satt nyckeln i dörren. Läs mer om tryggt köp här.

Kommunikationer till och från Östra Sala backe

Runt Östra Sala backe byggs bekväma promenad- och cykelvägar som ska bidra till att öka andelen cykelresor i Uppsala. Det är även enkelt att ta sig runt med både buss och bil. Bussarna får eget körfält och tar dig till stadskärnan på nolltid. Ett unikt område, utan att komma bort från Uppsalas puls.

Varför köpa bostad i Östra Sala backe?

Östra Sala backe är ett område med människan i centrum. Utvecklingen ska leda till en mer attraktiv stadsmiljö med både bostäder och arbetsplatser, där teknik och miljö står i fokus.
Det är oerhört enkelt att ta sig till och från området både med bil och cykel, och dessutom är planen att kollektivtrafiken ska utökas i området runt Östra Sala backe.

Läs mer Dölj