Anmäl intresse

Unika stadsradhus i Uppsala

Angränsande till Sala backe kommer Åke Sundvall att bygga sju radhus. De moderna stadsradhusen har tagits fram tillsammans med Belatchew arkitekter och Brf Arket karaktäriseras av en häftig arkitektur med en unik råvind och härlig uteplats. Det är ett rymligt boende med 3–4 sovrum och på bakgården kan du njuta av lugnet på din egen lilla täppa.

Stadsradhusen kommer att byggas längs Johannesbäcksgatan, ett stenkast från Gränby centrum. Runt hörnet finns vackra Källparken och på tio minuter på cykel tar du dig till centrum och centralstationen. Här bor du i ett framtidsområde där det händer mycket och där de sju nya stadsradhusen tydligt kommer att vara med och sätta sin prägel.

Det är ett boende med möjligheter och precis som Brf Arket sätter sin unika prägel på området kan du göra det i radhuset. Den sobra inredningen kan anpassas efter dina önskemål – och du väljer mellan tidlösa stilar som är hållbara ur både miljö- och trendsynpunkt.

När allt fått sin plats i huset finns dessutom råvinden där du har chansen att ge rum åt just din dröm. Kanske har du alltid velat ha det där perfekta hemmakontoret, ett gym som du inte behöver åka till eller bara en orimligt stor walk-in-closet? Ge dina drömmar plats i Brf Arket.

Projektet kommer att öppnas upp för försäljning under hösten 2018. Mer informationen om projektet läggs ut löpande.

Projektinformation

Stadsradhus: 7st
Arkitekt: Belatchew Arkitekter
Boendeform: Bostadsrätt
Storlek: 128 + 30 kvm
Preliminär säljstart: Hösten 2018
Anmäl intresse
Åke sundvall

Vad skulle du göra om hade 30 kvadratmeter över?

Radhusen i Brf Arket har tillgång till en vind – och här har du chansen att skapa just ditt drömrum. Om du är den som förvarar hälften av dina böcker i flyttlådor är det kanske dags att skapa plats för dem? Låt vinden bli en mysig läshörna där din boksamling får den plats den förtjänar. Bibliotek eller bollhav – här kan du skapa just det rum som passar dig.

 

Hemmabio

Bio i all ära men att få filmupplevelsen där hemma och slippa andras prassel och skratt på fel tillfällen är en särskild lyx. Om du håller med om det är du kanske en av alla dem som drömmer om en hemmabio? I Brf Arket har du tillgång till en vind och här kan du skapa just det rum som passar dig. Hemmabio, ateljé eller kontor – vad skulle du göra om du hade 30 kvadratmeter över?

Åke sundvall
Åke sundvall

I Brf Arket har du tillgång till en vind.

När allt fått sin plats i det nya huset har du chansen att förvandla den här ytan till just det rum som passar dig. Här kan musiknörden äntligen få sin studio och frilansaren sitt perfekta hemmakontor. Vad skulle du göra om du hade 30 kvadratmeter över?

Varför välja BRF Arket?

Unik arkitektur – unik möjlighet. Att hitta ett radhus nära stan är svårt. Att hitta ett modernt, vackert boende med såväl natur som all tänkbar service runt knuten är ännu svårare. Att hitta ett nydanande, metropolitiskt townhouse i Uppsala är i princip omöjligt. I BRF Arket finns sju radhus. Inte fler, inte färre. De finns här och ingen annanstans.

Långsiktig affär – långsiktigt boende. Här kan den lilla familjen växa, och den större få plats. På yteffektiva kvadratmeter ryms såväl stort kök, luftigt vardagsrum, två badrum och inte mindre än fyra sovrum. Att investera i ett nyproducerat boende betyder också nybyggsgaranti, utan kostsamma överraskningar som läckande tak eller osäkra elledningar.

Hållbara val – grön livsstil. I din egen trädgård, där odlingslådorna står färdigbyggda vid inflytt, finns plats att så väl kicka boll som att odla och bjuda in vännerna till fest. Östra Sala Backe präglas av grönska och här finns såväl bilpool, cykelverkstäder och laddstationer för elbilar – ja, det mesta för den som vill föra en aktiv, hållbar livsstil.

Location, location, location. Med nära till E4:an och cykelavstånd till resecentrum och city, är Östra Sala Backe optimalt placerat för pendlare i alla riktningar. Med tåget därifrån når du Arlanda på omkring 45 minuter och Stockholm på strax under timmen. Här kan du kombinera en lugn, fridsam tillvaro med storstädernas utbud – såväl i Sverige som i resten av världen.  

33 kvadrat extra frihet. Genom att välja att installera takfönster och en extra trappa upp till vinden, får du 33 kvadrat att göra precis vad du vill med. Kanske är det dags för den där fotostudion eller konstnärsatlején du så länge drömt om? Eller varför inte styra upp en rejäl hemmabio för hela familjen?

Unik arkitektur – unik möjlighet.
Långsiktig affär – långsiktigt boende
Hållbara val – grön livsstil.
Location, location, location
33 kvadrat extra frihet.
Åke sundvall

Stilrent

..och skandinaviskt med jordnära gråtoner. Det är känslan av de stilar som vi, tillsammans med inredaren Arijana Heinrici, tagit fram för Brf Arket. De miljövänliga materialvalen har mjuka och dämpade färger som håller över tid. Vill du ha sobert mellangrå eller klassiskt vita köksluckor? Här kan du anpassa inredningen för att skapa det hem som passar just dig. Se inredningsstilarna nedan:

Kontakt

Erica Callerholm

Erica Callerholm

Kundansvarig


08-505 580 28

Marcus Nyström

Marcus Nyström

Projektchef


08-505 580 00