Nybyggnation Stockholm

Upptäck våra nyproducerade lägenheter i flera olika områden i Stockholm.

Agnes
Slutsålt
Färdigställda, Till salu

Agnes

Tronande uppe på en höjd, med utsikt över både tallar och tunnelbanetåg, står nu Brf Agnes färdigt. Med ett svårslaget läge i citynära Fruängen står nu 45 moderna, välplanerade och stilsäkra bostadsrätter varierande mellan 1-6 rum och kök färdiga!
Läs mer om projektet här
Panorama
Kommande

Panorama

Högt uppe på berget med utsikt över skär och båtar kommer Åke Sundvall och HEBA Fastigheter att skapa bostäder med strålande utsikt över Mälaren, södra Stockholm och Sätraskogens naturreservat.
Läs mer och anmäl intresse
Smeden
I produktion, Till salu

Smeden

Nu bygger Åke Sundvall 64 välplanerade bostadsrättslägenheter nära Vallentuna Centrum. Fastigheten har garage och en välplanerad gård med såväl grönska som boulebana.
Läs mer och anmäl intresse
Lägenheter och stadsradhus i Slakthusområdet
Kommande

Lägenheter och stadsradhus i Slakthusområdet

Åke Sundvall kommer att uppföra cirka 100 bostäder, lägenheter samt stadsradhus, i Slakthusområdet och därmed vara en del av skapandet av Stockholms egna motsvarighet till Meatpacking district.
Läs mer och anmäl intresse
Marketenteriet på Rindö
Färdigställda, Till salu

Marketenteriet på Rindö

På Rindö ombildas den vackra Marketenteribyggnaden till 10 representativa nyproducerade bostadsrätter. Bostäderna kommer att säljas när de står färdiga till högstbjudande.
Läs mer och anmäl intresse här
Granithusen
I produktion, Till salu

Granithusen

Nu skapar vi innerstadens första nybyggda äganderätter sedan 1929, invid det historiska gasverksområdet byggs nu framtidens mest miljömedvetna boenden i kvarteret Brofästet. Här har Åke Sundvall tillsammans med Andersson Arfwedson Arkitekter arbetat fram två unika och exceptionella stadsvillor – mitt i hjärtat av Norra Djurgårdsstaden.
Läs mer och anmäl intresse
Kv Postgården
Kommande

Kv Postgården

Åke Sundvall har erhållit markanvisning i etapp 2, Postgården, på Årstafältet.
Läs mer och anmäl intresse
Farsta Strand
Kommande

Farsta Strand

I Farsta på Ullerudsbacken kommer Åke Sundvall att uppföra 38 bostadsrätter i storlek mellan 1-4 RoK. Samtliga lägenheter oavsett storlek får balkong eller uteplats mot parken.
Läs mer och anmäl intresse
Gamla Enskede
Kommande

Gamla Enskede

I hjärtat av Gamla Enskede ska Åke Sundvall bygga lägenheter och parhus.
Läs mer och anmäl intresse
Maja & Knekten – Svanenmärkta studentbostäder i Gubbängen
Färdigställda

Maja & Knekten – Svanenmärkta studentbostäder i Gubbängen

Invid tunnelbanan i Gubbängen kommer Åke Sundvall uppföra ca 100 studentlägenheter. Preliminär inflyttning är under kvartal 2 2020.
Läs mer och anmäl intresse
Vårbergstoppen
Kommande

Vårbergstoppen

Åke Sundvall planerar att bygga ett kvarter med bostadsrätter i Vårberg som varierar i storlek från ett till fyra rum och kök. Bostadskvarteret ligger vackert beläget invid Vårbergstoppens fot.
Läs mer och anmäl intresse

Våra områden i Stockholm

Vår nybyggnation i Stockholm

Stockholm är staden på Mälaren där de glittrande vattenytorna speglar sig i fönstren, från skärgårdssamhällen som Rindö och Vaxholm, till Norra Djurgårdsstaden och förorter som Bredäng dit Mälarens vikar och vattenstråk letar sig in. Eller vid någon av de dussintals sjöarna, som Vallentunasjön i norr. Har du inte vatten i närheten kan du lätt ta dig dit, tack vare stadens fantastiska kommunikationsmöjligheter som nyttjas av hundratusentals varje dag. Stockholm har grönområden, lokala centrum och storstad, Stockholm har hem med trädgårdar, med uteplatser eller balkonger som inte sällan har milsvid utsikt, kanske med sjöglimt. Har du en dröm om ett boende så kommer du med all säkerhet hitta det i Stockholm. Och söker du nybyggen i Stockholm kommer du hitta det hos Åke Sundvall.

Nya bostäder i Stockholm norrort

Åke Sundvall har lång erfarenhet av nybyggnation i Stockholm. Våra tidigare nybyggen ligger i områden som Smeden och Estrad i Vallentuna. Vallentuna är ett av de områden där vi nu erbjuder nya bostäder i Stockholm. Vår kommande nybyggnation är Åby Ängar där vi uppför både nya lägenheter och äldreboende i en naturnära miljö, inte långt från Vallentunasjön med sina omtyckta grönområden.

Utanför Vaxholm nordöst om Stockholm ligger skärgårdsidyllen Rindö. Här finns en av våra mest spännande nybyggen i Stockholm. Den över 100 år gamla militärbyggnaden Marketenteriet kommer renoveras och byggas om till tio unika bostäder. Här vaknar du varje morgon till lugnet, men har samtidigt ett aktivt friluftsliv om knuten med skärgårdsbad, tennis och löpspår. Samtidigt ligger restaurangtäta Vaxholm och Innerstaden inte långt bort.

Nybyggnation i Stockholm söderort

Inte långt från varandra ligger stadsdelarna Bredäng och Fruängen som båda växte fram under 50- och 60-talet. Här sker förnyelse samtidigt som det småskaliga och naturnära lever kvar. I Fruängen finns en av våra mer centrala nybyggnationer i Stockholm, bostadsrättsföreningen Agnes med närhet både till Fruängen Centrum och tunnelbana. Och i Bredäng uppför vi våra kanske mest vattennära nya bostäder i Stockholm, Panorama med oemotståndlig utsikt över Mälaren.

Nyproduktion i Stockholms centrala stadsdelar

Norra Djurgårdsstaden och Slakthusområdet är två intressanta nybyggen i Stockholm inte långt från innerstadens puls. I Norra Djurgårdsstaden är miljö och hållbarhet ledord, och här finns närhet till både vatten och natur. Samtidigt har området praktiskt taget blivit en del av den eftertraktade stadsmiljön, med all tänkbar service och kommunikationer. Detsamma kommer gälla för det nya Slakthusområdet när det står färdigt. Här kommer vi uppföra stadsradhus och lägenheter mitt bland ett levande kultur- och restaurangliv.

Nyproduktion i Stockholm med nära till allt

Som Stockholmare har man nära till allt, oavsett vad du för stunden lockas av. Och utbudet är enormt. Vad som än är din favoritaktivitet kommer du hitta en klubb för dig, och restauranger finns för alla smaker och prisklasser. Landets bästa kulturscener och arenor för sport och musik finns några tunnelbane- eller pendeltågstationer bort, var du än väljer att bo i länet. Samtidigt har du sällan långt till en matbutik med generösa öppettider, om du nu inte väljer hemleverans. Och till och med i innerstaden finns grönområden för löprundor längs vattnet och badplatser för varma sommardagar.

I Stockholm är kommunikationerna väl utbyggda, så även om du väljer att bo i ytterstaden är det inte säkert att du måste köra bil dit du ska. Nästan överallt kan du ta dig på räls och längs cykelbanor, och bussar går med täta mellanrum. Och bara en båtresa bort finns kanske världens vackraste skärgård.

I Stockholm kan du slå ner dina bopinnar helt utifrån dina egna drömmar om vad ett gott liv ska vara. Så ta en titt på våra områden för nybyggnation i Stockholm och de lägenheter vi har att erbjuda. Chansen är stor att du kommer hitta ditt drömhem.