Skärgårdsskogen

Skärgårdsskogen

Se bilder
Skärgårdsskogen

Är du intresserad av Skärgårdsskogen?

0 / 0

Skärgårdsskogen

-

Bostadsrätt

-

Lägenhet

Skärgårdsskogen kommer att ligga på promenadavstånd till T-banestation Skarpnäck och är ett projekt som Åke Sundvall utvecklar i samarbete med Heba.

 • Antal bostadsrätter

  100

 • Antal rum

  1-5 RoK

 • Miljömärkning

  Svanenmärkt

 • Arkitekt

  Arkitema

Nyskapande arkitektur och gemytlig boendemiljö

Nyskapande arkitektur och gemytlig boendemiljö

Kvarteret i Skärgårdsskogen ska vara en stolt plats för vardagens drömmar. Ett dynamiskt bostadskvarter som kombinerar nyskapande arkitektur med socialt engagemang till en gemytlig och levande boendemiljö. Vi fokuserar på sociala hållbarhetsfrågor och utvecklar och bygger vidare på den unika karaktären i området. Vårt förslag tar avstamp i dels den befintliga strukturen, dels i det värdefulla naturlandskapet. Vi vidareutvecklar rådande gestaltningsprinciper och tillskapar en framåtblickande ny årsring med en tydlig och tilltalande identitet som kan stärka upplevelsen av platsen och kopplingen till Stockholm.

 

Omtanke om miljön och dig som bor i huset

Omtanke om miljön och dig som bor i huset

På Åke Sundvall är omtanken om staden och de boende i husen alltid i fokus. Därför bygger vi våra hus enligt Svanens miljökrav och att husen kommer Svanenmärkas när de är klara. Det innebär att Svanen kontrollerar bygget ur ett livscykelperspektiv – kort och gott granskar de våra val av byggmaterial, energianvändning under byggets gång och husets energieffektivitet, våra arbetsprocesser och den slutgiltiga boendemiljön.

Kontakt

Projektchef
Sarah Segerman

Projektchef

08-505 580 35

sarah.segerman@akesundvall.se

Intresseanmälan