Magelungsterrassen – Nominerad till Årets Stockholmsbyggnad 2018

Anmäl intresse

Magelungsterrassen

Vid sjön Magelungen, i södersluttning intill ett vackert och naturrikt område, har Åke Sundvall byggt 23 ljusa och trivsamma lägenheter med generösa terrasser.

Endast 20 minuter från Stockholm city omges Farsta Strand av sjöar, skogar och ängar. På gång- och cykelavstånd nås fantastiska naturområden och ljuvliga strandpromenader. I närområdet finns även service, skola och flera förskolor. Med pendeltåg, tunnelbana och buss tar du dig lätt till jobbet oavsett var du jobbar i regionen.

Du har också nära till Farsta centrum med dess rikliga handels- och shoppingutbud. Magelungsterrassen består av 23 unika bostäder där alla har en egen privat entré från någon av de fyra gränderna mellan husen. Lägenheterna har spännande planlösningar i olika storlekar, både i etage och i ett plan. De större lägenheterna påminner i sin utformning om klassiska radhus. Stora fönster och franska balkonger utnyttjar det vackra söderläget ger och ger ljus åt interiören. Samtliga bostäder har ett eget uterum i form av en 13 kvm stor terrass. Under huset ligger föreningens gemensamma garage.

I Magelungsterrassen har du din privata oas året runt. Här lever du enkelt och bekvämt med sjö och natur som närmsta granne. Magelungsterrassen har också blivit nominerad till Årets Stockholmsbyggnad 2018.

Läs mer på projektets webbplats

Projektinformation

Antal lägenheter: 23
Färdigställt: Maj 2017
Boendeyta: 52-145kvm
Bostadstyp: Lägenhet
Ort: Farsta
Anmäl intresse

Filer

Info finns på www.magelungsterrassen.se Hämta

Kontakt

Niklas Holmberg

Niklas Holmberg

Fastighetsmäklare


076 525 61 81

Mattias Cegrell

Mattias Cegrell

Projektledare


08-505 580 00