Magelungsterrassen

Anmäl intresse

Kom på visning

KOm på visning

Vid sjön Magelungen, i södersluttning intill ett vackert och naturrikt område, bygger Åke Sundvall 23 ljusa och trivsamma lägenheter med generösa terrasser.

Endast 20 minuter från Stockholm city omges Farsta Strand av sjöar, skogar och ängar. På gång- och cykelavstånd nås fantastiska naturområden och ljuvliga strandpromenader. I närområdet finns även service, skola och flera förskolor. Med pendeltåg, tunnelbana och buss tar du dig lätt till jobbet oavsett var du jobbar i regionen.

Du har också nära till Farsta centrum med dess rikliga handels- och shoppingutbud. Magelungsterrassen består av 23 unika bostäder där alla har en egen privat entré från någon av de fyra gränderna mellan husen. Lägenheterna har spännande planlösningar i olika storlekar, både i etage och i ett plan. De större lägenheterna påminner i sin utformning om klassiska radhus. Stora fönster och franska balkonger utnyttjar det vackra söderläget ger och ger ljus åt interiören. Samtliga bostäder har ett eget uterum i form av en 13 kvm stor terrass. Under huset ligger föreningens gemensamma garage.

I Magelungsterrassen har du din privata oas året runt. Här lever du enkelt och bekvämt med sjö och natur som närmsta granne.

Läs mer på projektets webbplats

Projektinformation

Antal lägenheter: 23
Inflyttning: April 2017
Boendeyta: 52-145kvm
Bostadstyp: Lägenhet
Ort: Farsta
Anmäl intresse

Filer

Test Hämta

Kontakt

Petrah Gustafsson

Petrah Gustafsson

Fastighetsmäklare


073 390 64 67

Mattias Cegrell

Mattias Cegrell

Projektledare


08-505 580 00