Kvarteret Paraden

Paraden – ett utmärkande kvarter i Barkarbystaden

I Paraden får du Barkarbystadens bästa läge, precis intill Stora Torget. Här blir ditt hem en del av stadens centrala puls. Samtidigt får du din egen borg där ljus och grönska letar sig in i sovrummet. Där någons tanke lagt sig i minsta detalj.

Paraden har byggts av Åke Sundvall AB, och ritat av KOD Arkitekter. Tillsammans vill vi bidra till att Barkarbystaden blir en levande, intressant och hållbar plats att leva på med vacker och spännande arkitektur. Därför skapar vi ett kvarter som sticker ut och samtidigt värnar om de klassiska boendekvaliteterna. Ett kvarter med puls, takt och ton.

Kvarteret består av fyra byggnader i olika höjd. Mot torget stoltserar en hög fond och i söderläge är husen lite lägre, allt för att vara på och släppa in ljuset. Alla lägenheter har fönster i minst två väderstreck och minst en balkong, uteplats eller terrass mot den gröna innergården.

Barkarbystaden ligger mitt i västra Stockholms nya knutpunkt. Järfälla kommun har utsetts till det bästa boendevalet av resenärer som pendlar dagligen, idag finns både fjärrtåg och pendeltåg och inom kort även tunnelbana. Vägg i vägg med bostäderna kommer butiker, caféer, restauranger och parker bjuda in till en samvaro utanför hemmet. Här finns även skolor och förskolor och det planeras för sporthall och bibliotek. Barkarbystaden är en hemvist för dig som vill leva där du bor.

Den sista etappen tillträdde sina bostäder under mars månad 2018.

Kvarteret Paraden har vunnit utmärkelsen Byggnadsmärket. Läs mer om denna utmärkelse här 

Projektinformation

Antal lägenheter: 218
Projektstart: 2014
Bostadstyp: Bostadsrätter
Storlek: 1-5 rok
Ort: Barkarby
Tillträde: Etappvis mellan 2016-2018
Visa närliggande:

Kontakt

Sarah Segerman

Sarah Segerman

Projektchef


08-505 580 00