Årstafältet, etapp 6

Årstafältet, etapp 6

Med bästa tänkbara mix mellan stad och park

Årstafältet, etapp 6

-

Bostadsrätt

-

Lägenhet

Välkommen till Årstafältet, där drömmar om ett liv i harmoni och komfort blir verklighet. Med balans mellan stadens puls och naturens skönhet erbjuder detta nya bostadsområde en unik livsstil. Njut av grönskande parker, idrott, promenadstigar och närhet till vackra dammar, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens kultur, shopping och restauranger. Här skapas ett gemensamt utrymme för trivsel och samhörighet, där varje dag kan bli en upptäcktsfärd och varje kväll en fridfull hamn. Etapp 6 ligger i Årstafältets södra del kommer också att innehålla en ny simhall som byggs av Stockholms stad.

{{ get_the_title($projectId) }}
 • Antal bostadsrätter

  120

 • Preliminär inflytt

  2032

 • Miljömärkning

  Svanen

 • Arkitekt

  Witte Sundell

Åke Sundvall

Åke Sundvall står redo att förverkliga dina bostadsdrömmar på Årstafältet. Vårt kommande kvarter i etapp 6 kommer att omfatta cirka 120 bostadsrätter, alla designade för att omfamna det moderna livets bekvämligheter samtidigt som de ger en känsla av lugn och harmoni. Med en idyllisk utsikt över den grönskande parken och en inbjudande innergård skapar vi en atmosfär av trivsel och gemenskap. Varje hem kommer att vara noggrant utformat med känsla för stil och funktionalitet, vilket ger dig den perfekta platsen att kalla hemma.

Flygbild över Årstafältet etapp 6 gjord av White Arkitekter

Åke Sundvall
Omtanke om dig

Omtanke om dig

På Åke Sundvall är omtanken om staden och de boende i husen alltid i fokus. Kvarteret kommer därför att byggas enligt Svanens miljökrav och Svanenmärkta. Det innebär att Svanen har kontrollerat bygget ur ett livscykelperspektiv, det innebär att de granskat våra val av byggmaterial, energianvändning under byggets gång och husets energieffektivitet, våra arbetsprocesser och den slutgiltiga boendemiljön.

Kontakt

Projektchef
Mattias Cegrell

Projektchef

08-505 58 038

mattias.cegrell@akesundvall.se

Intresseanmälan