Kvarter 7&9

Kvarter 7&9

Barkarbystadens medical co-working yta

Se bilder
Kvarter 7&9
Kvarter 7&9
Kvarter 7&9
Kvarter 7&9
Kvarter 7&9

Är du intresserad av Kvarter 7&9?

0 / 0

Kvarter 7&9

-

Bostadsrätt/Hyresrätt

-

Lägenhet

Barkarbystadens mest centrala kvarter har potential att bli en plats som sjuder av liv och förgyller livskvaliteten för Barkarbystadens invånare med fina miljöer, högklassig arkitektur och ett både rikt, spännande och nyttigt utbud. Kvarterets placering med entréhallen till tunnelbanan gör det dessutom till ett lättillgängligt och centralt nav i stadslivet.

 • Antal bostäder

  Drygt 500

 • Miljömärkning

  Svanenmärkt

 • Bostadstyp

  Bostadsrätt, hyresrätt och ägandelägenheter

 • Arkitekt

  BAU

Åke Sundvall

Här kan vi, genom integration och interaktion av de centrala kvarteren 7 och 9, skapa ett sammanhållet stadskvarter som blir ett visuellt riktmärke, en destinationspunkt och drivkraft åt det stadsmässiga livet i Barkarbystaden. Vår ambition är att skapa möjligheter för en central plats som kan utvecklas i takt med sin tid och upplevas aktuell, trivsam och trygg – genom att göra det vill vi bidra till att skapa stadens mest omtyckta område.

Ett hållbart kvarter

Ett hållbart kvarter

På Åke Sundvall är omtanken om staden och de boende i husen alltid i fokus. Därför bygger vi kvarteret enligt Svanens miljökrav och att husen kommer Svanenmärkas när de är klara. Det innebär att Svanen kontrollerar bygget ur ett livscykelperspektiv – kort och gott granskar de våra val av byggmaterial, energianvändning under byggets gång och husets energieffektivitet, våra arbetsprocesser och den slutgiltiga boendemiljön.

Barkarbyvägen

Vanliga frågor

Vilken typ av hälsa och vård kommer man kunna hitta i kvarteret?

Först ut att teckna avtal är Barnsjukhuset Martina – men flera goda grannar inom olika typer av förebyggande och hälsofrämjande verksamheter kommer inom kort att kunna presenteras.

Vilken miljöklassning kommer ni bygga efter?

Vi bygger alla våra bostäder efter Svanens miljöklassning. Mer om det kan du läsa här.

Kontakt

Projektchef
Sarah Segerman

Projektchef

08-505 580 35

sarah.segerman@akesundvall.se
Biträdande projektchef
Victoria Agirman

Biträdande projektchef

0704 26 26 87

victoria.agirman@akesundvall.se

Intresseanmälan