The Garden

Slutsålt

Egen trädgård & härliga terrasser

Precis som namnet antyder så har vår trädgårdsarkitekt gjort allt för att du ska få en vackert grönskande trädgård att njuta av året om – precis utanför dörren. Dessutom får lägenheterna stora härliga balkonger eller uteplatser på mellan 15-25 kvm där det är möjligt att skapa en alldeles egen oas. Självklart kommer det finnas möjlighet till inglasning och på så sätt förlänga årstiderna ännu mer.

Gym & Spa

Ibland kan det vara svårt att hitta tiden för att träna eller koppla av. Därför får The Garden Danderyd ett välutrustat gym och en egen skön spa-avdelning. På så vis blir det lättare och mer tillgängligt att skapa en skön harmoni för både kropp och själ.

Vinkällare & Matstudio

I The Garden Danderyd finns detaljerna som gör livet lite skönare. Eller vad sägs om en egen vinkällare där du kan lagra dina egna favoritviner. Föreningen får även en välutrustad matstudio där du, dina vänner och familj kan laga och äta härliga middagar tillsammans i en avkopplande och tillbakalutad miljö. Inte så tokigt, eller hur?

Övernattningslägenhet

Det ska vara enkelt och bekvämt att ha nattgäster. Därför får föreningen en trevligt inredd övernattningslägenhet som du enkelt kan boka upp i förtid.

Projektinformation

Status: Inflyttat och slutsålt
Antal lägenheter: 33
Boendeyta: Ca 55-130 kvm
Bostadstyp: Lägenheter
Ort: Danderyd
Övrigt: Gym, Spa, Vinkällare
Visa närliggande:

Kontakt

Tim Svalling

Tim Svalling

Projektledare


08-505 580 00