Gamla Enskede

Gamla Enskede

Drömboende mitt i idyllen

Se bilder
Gamla Enskede
Gamla Enskede
Gamla Enskede
Gamla Enskede

Är du intresserad av Gamla Enskede?

0 / 0

Drömboende mitt i idyllen

-

Bostadsrätt

-

Radhus

Föreställ dig ett modernt boende med utsikt över äppelträdgårdarna, ett stenkast till Margaretaparken och gångavstånd till helgens bageribakade bröd. Gamla Enskede är idag ett idylliskt område vida känt för sina slingrande gator med hus från tidigt 1900-tal, fantastiska trädgårdar och mindre parker. Här har du även en otrolig närhet till innerstaden, stora grönområden, flera restauranger, det lokala bryggeriet Gamla Enskede Bryggeri och ett vida känt bageri. Dessutom finns det inom gångavstånd flera olika skolor och förskolor.

  • Arkitekt

    Tham & Videgård Arkitekter

  • Antal bostadsrätter

    ca 20

  • Preliminär inflytt

    2026

Åke Sundvall
Åke Sundvall
Åke Sundvall
Åke Sundvall
0 / 4

Här, mitt i denna idyll i Gamla Enskede ska Åke Sundvall uppföra radhus. I alla våra bostadsprojekt utgår vi från varje plats unika förutsättningar för att skapa den byggnad som tillför största möjliga värde i form av arkitektur, boendemiljö och social hållbarhet. Detta projekt är inget undantag. Gestaltningsambitionerna är höga. Det kommer bli hus som tillför något extra till området och får människor att trivas; såväl boende, grannar som passerande.

Ett hållbart kvarter

Ett hållbart kvarter

På Åke Sundvall är omtanken om staden och de boende i husen alltid i fokus. Därför bygger vi kvarteret enligt Svanens miljökrav och att husen kommer Svanenmärkas när de är klara. Det innebär att Svanen kontrollerar bygget ur ett livscykelperspektiv – kort och gott granskar de våra val av byggmaterial, energianvändning under byggets gång och husets energieffektivitet, våra arbetsprocesser och den slutgiltiga boendemiljön.

Vill du se våra andra kommande projekt med radhus hittar du dem här.

Sockenvägen

Vanliga frågor

Vad kommer husen att kosta?

Priset sätts marknadsmässigt i samband med säljstart.

Hur många rum kommer respektive hus att ha?

Husen planeras för att bli 5 rum och kök.

Finns det ett kösystem, och hur fungerar det i så fall?

Inför säljstart kan det bli aktuellt med ett kösystem, mer information om detta kommer närmare säljstart till de som anmält intresse för projektet.

Kontakt

Byggaktör
Åke Sundvall

Byggaktör

08-50558000

info@akesundvall.se

Intresseanmälan