Rangstaplan

Rangstaplan

Med ett grönskande torg precis utanför dörren och närhet till grönområdet, bor hyresgästerna i Högdalens kommande landmärke med centrum, utsikt och natur som en del av vardagen

Se bilder
Rangstaplan
Rangstaplan

Är du intresserad av Rangstaplan?

0 / 0

Ett nytt landmärke i Högdalen

-

Hyresrätt

-

Lägenhet

Åke Sundvall planerar att bygga drygt 350 bostäder vid Högdalens centrum. Det rör om sig ljusa och välplanerade hyresrätter och projektet är just nu i den sista fasen av detaljplaneskedet.

{{ get_the_title($projectId) }}
 • Antal hyresrätter

  ca 350 st

 • Antal rum

  1-3 rum och kök

 • Miljömärkning

  Svanen

 • Arkitekt

  DinellJohansson

”Den fina 50-talsförorten ska få ett nytt landmärke”

”Den fina 50-talsförorten ska få ett nytt landmärke”

– Vi ritar på en 27-våningsskrapa samt ett hus med 16 våningar på Rangstaplan. Till de höga husen kopplas lägre byggnadskroppar med bostäder och centrumfunktioner. De höga husen ger en häftig och vacker utsikt över södra Stockholm för de boende. I bottenvåningarna planerar vi för restaurang- och butikslokaler som ska bidra till centrumkänslan i området, säger Morten Johansson ansvarig arkitekt på DinellJohansson som ritat husen.

Omtanke om miljön och dig som bor i huset

Omtanke om miljön och dig som bor i huset

På Åke Sundvall är omtanken om staden och de boende i husen alltid i fokus. Därför bygger vi kvarteret enligt Svanens miljökrav och husen kommer Svanenmärkas när de är klara. Denna certifiering innebär att Svanen kontrollerar bygget ur ett livscykelperspektiv – kort och gott granskar de våra val av byggmaterial, energianvändning under byggets gång och husets energieffektivitet, våra arbetsprocesser och den slutgiltiga boendemiljön.

Rangstaplan

Kontakt

Projektchef
Sarah Segerman

Projektchef

08-505 580 35

sarah.segerman@akesundvall.se

Intresseanmälan