Ängsnäs Glänta

Ängsnäs Glänta

Gemensamt för alla bostäder är en ljus, luftig och genomtänkt planlösning. Ängsnäs Trägårdar, Ängsnäs Park och Ängsnäs Terrass bildar tillsammans detta bostadsområde vid natursköna Ängsnäs Glänta.

Ängsnäs Glänta

-

Bostadsrätt

-

Radhus

Boendet i Ängsnäs Glänta är vackert placerat på en gräsäng och omgivet av lummiga lövträd som till stor del utgör områdets karaktär. Naturen inbjuder till lek för de allra minsta och avkoppling för de vuxna, samtidigt som Huddinge centrums breda utbud av service och butiker ligger ett stenkast bort. Resan till Stockholm City går dessutom snabbt, med pendeltåget tar det bara en kvart.

{{ get_the_title($projectId) }}
 • Antal bostadsrätter

  90

 • Boendeform

  Kedjehus, parhus och flerbostadshus

 • Inflytt

  2012-2014

 • Arkitekt

  JoliArk

Åke Sundvall
Åke Sundvall
Åke Sundvall
0 / 3

Bostäderna, ritade av Joliark, består av bostadsrättsradhus, flerbostadshus och tvåfamiljshus; alla med samma stil för att skapa ett område som sätter prägel på kvarteret, får människor att trivas och bidrar till ett vackrare Huddinge.

Joliark

Joliark

Utöver en gedigen kunskap om stads- och boendemiljöer har Joliark en unik spetskompetens i projektering av laboratorium och medicinsk industri. Joliark står för en tydlig gestaltning tillsammans med rationella och välfungerande lösningar där estetik och funktion är lika viktiga delar. Sedan starten 1972 har Joliark jobbat utifrån tanken att god arkitektur oavsett sammanhang berikar sin närmiljö, tas om hand och lever länge.

Klicka här för att komma till Joliarks hemsida.

Tujavägen