Bostadsrätter i Gasverket

Bostadsrätter i Gasverket

Se bilder
Bostadsrätter i Gasverket

Är du intresserad av Bostadsrätter i Gasverket?

0 / 0

Gasverket i Norra Djurgårdsstaden

-

Bostadsrätt

-

Lägenhet

Mitt i hjärtat av Norra Djurgårdsstaden växer kvarteret Gasverket fram. Och i kärnan av detta kulturhistoriskt värdefulla industriområde som nu omvandlas till ett levande stadsdelscentrum kommer Åke Sundvall uppföra bostadsrätter.

  • Antal bostadsrätter

    86

  • Arkitekt

    Tham Videgård

  • Miljömärkning

    Svanenmärkt

Visionen för Gasverksområdet är att ”gå från stängd industri till öppen stad” och erbjuda både boende och arbetande i Norra Djurgårdsstaden service, handel, skola och mötesplatser. Platsen med dess vackra tegelbyggnader ritade av Ferdinand Boberg i slutet av 1800-talet saknar motstycke i Sverige. Tillsammans med Tham Videgård arkitekter skapar vi dessa moderna bostäder i ett spännande möte mellan gammalt och nytt.

 

Omtanke om miljön och dig som bor i huset

Omtanke om miljön och dig som bor i huset

På Åke Sundvall är omtanken om staden och de boende i husen alltid i fokus. Därför bygger vi kvarteret enligt Svanens miljökrav och husen kommer Svanenmärkas när de är klara. Denna certifiering innebär att Svanen kontrollerar bygget ur ett livscykelperspektiv – kort och gott granskar de våra val av byggmaterial, energianvändning under byggets gång och husets energieffektivitet, våra arbetsprocesser och den slutgiltiga boendemiljön.

Kontakt

Projektchef
Mattias Cegrell

Projektchef

08-50558038

mattias.cegrell@akesundvall.se

Intresseanmälan