Granithusen

Granithusen

Åke Sundvall har tillsammans med Andersson Arfwedson Arkitekter arbetat fram två unika och exceptionella stadsvillor – mitt i hjärtat av Norra Djurgårdsstaden.

Stadsvilla, mitt i hjärtat av norra Djurgårdsstaden

-

Bostadsrätt

-

Radhus

I norra Djurgårdsstaden har vi skapat innerstadens första nybyggda äganderätter sedan 1929. Att tillvarata små, smala tomter mellan större byggnader har länge varit en del av stadsbilden i städer som London, New York och Amsterdam. Nu kommer det äntligen till Stockholm. Åke Sundvall har tillsammans med Andersson Arfwedson Arkitekter arbetat fram två unika och exceptionella stadsvillor – mitt i hjärtat av Norra Djurgårdsstaden.

{{ get_the_title($projectId) }}
  • Arkitekt

    Andersson Arfwedson Arkitekter

  • Antal bostadsrätter

    2 parhus

  • Boendeform

    Äganderätt med friköpt tomt

Åke Sundvall
Åke Sundvall
0 / 2
Om Norra Djurgårdsstaden

Om Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgårdsstaden sträcker sig från Husarviken i norr till Loudden i söder och är ett av Europas mest omfattande stadsutvecklingsområden. Totalt planeras för minst 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. Planeringen startade redan i början av 2000-talet, och utvecklingen kommer att pågå under många år och i flera olika etapper. Området planeras vara fullt utbyggt omkring 2030. Stadsdelen är ett av stadens miljöprofilområden med uppdrag att pröva vad som är möjligt och tänja gränser för att bli ett föredöme inom hållbar stadsutveckling. Detta kombinerat med en levande handel och förstklassig service samt närheten till såväl citypulsen som naturen, gör Norra Djurgårdsstaden till Stockholms absolut intressantaste och häftigaste stadsutvecklingsområden.

Vill du läsa mer om Norra Djurgårdstaden? Klicka här.

 

Bobergsgatan