Brf Hågaby

ETT UNIKT BOENDE MED NATUREN SOM GRANNE

På en slående vacker plats, endast fyra kilometer från centrala Uppsala, har Åke Sundvall byggt 13 radhus i bostadsrättsform med inflyttning december 2015.

Hågaby är ett boende utöver det vanliga: vacker arkitektur i samspel med den fina natur som omger den blivande bostadsrättsföreningen. Det hemliga området Hågaby ligger fyra kilometer från centrala Uppsala och erbjuder en lockande närhet till Uppsalas älskade Hågadalen med all dess naturrikedom. För den friluftsintresserade finns här oändliga valmöjligheter att utöva allt från svamppromenader till längdskidåkning, ridturer och löpning. Det är ett unikt tillfälle att bosätta sig med Hågadalen som närmaste granne!

Nu är alla husen i Håga färdigställda och alla familjer har tillträtt sina hus. Vi gratulerar alla köpare av en bostad på denna fantastiskt vackra och unika plats!

Radhus i två plan

Radhusen, som är i två plan om ca 105 kvm, har trivsamma och ljusa sällskapsytor med 2,70 i takhöjd på hela det nedre planet med stora fönsterpartier ut mot uteplatsen och den grönskande naturen. Det övre planet ger familjen möjligheter att ha upp till fyra sovrum. Design och kvalitet genomsyrar hela projektet – från arkitekturen till de invändiga materialvalen och den härliga utformningen av uteplatsen.

Kort om området och kommunikationer

  • Med bil tar du dig snabbt ut på 55:an mot Uppsala centrum eller Enköping
  • Buss 4 från Uppsala centrum tar ca 20 minuter
  • Förskola och skola finns i området
  • 1 km till Västertorg i Eriksberg där det finns vårdcentral, apotek, mataffärer m.m.
  • Flera fornminnen finns i närområdet, däribland det populära utflyktsmålet Björns hög
  • Gott om vandringsleder för cykling, promenader, ridturer och skidåkning vintertid

Projektinformation

Storlek: ca 105 kvm
Bostadstyp: Radhus
Inflyttning: December 2015
Ort: Håga
Arkitekt: Joliark
Visa närliggande: