Kaffe bryggt av omtanke

Under våra snart 80 år som vi har varit med och satt prägel på staden är det en sak som har fått lite extra uppmärksamhet i varenda byggbod, varje konferensrum och på varje fikarast: kaffet. Därför presenterar vi nu stolt vårt eget – signerat Åke Sundvall.

Vi har tagit fram ett riktigt gott byggkaffe av omtanke om alla som hos oss är med och formar framtidens hus och kvarter. För ska vi lyckas med vår vision att skapa stadens mest omtyckta områden måste det finnas en omtanke in i minsta detalj. En omtanke i vardagen. 

Vi ser vårt egna kaffe som en symbol för vår drivkraft att göra våra byggen till en ännu bättre plats för samtliga som arbetar där.  Ett välsmakande kaffe bryggt av omtanke – värdigt alla våra stadsbyggare.

Hos oss är alla viktiga för att vi ska nå vår vision. Genom ständig utveckling och stort engagemang skapar vi tillsammans hus som håller länge, sätter prägel på kvarteret och får människor att trivas. En nyckel till framgång är bra stämning på arbetsplatsen och en omtanke i vardagen – och visst är väl kaffet en viktig del i det?

För att sätta fokus på vårt arbetsmiljöarbete och visa uppskattning till våra medarbetare har vi tagit fram ett kaffe som i både smak och kvalitet skiljer sig från det som traditionellt benämns som ”byggkaffe”. Ett gediget arbete har skett för att ta fram ett kaffe med stor omsorg om smak och kvalitet. För vi vet att ett riktigt gott kaffe uppskattas, ger en bra start på dagen och leder till nya möten. 

Vårt kaffe är framtaget i samarbete med anrika Lindvalls kaffe i Uppsala, även de ett familjeföretag, som har rostat kaffe i fem generationer. Läs mer om dem här.

En viktig katalysator för att fortsätta på vår utslagna väg: att skapa stadens mest omtyckta områden.