Ängsnäs Glänta

ÄNGSNÄS GLÄNTA

I Hörningsnäs har Åke Sundvall byggt ca 90 bostäder för dig som vill bo i en modern idyll. Gemensamt för alla bostäder är en ljus, luftig och genomtänkt planlösning. Ängsnäs Trägårdar, Ängsnäs Park och Ängsnäs Terrass bildar tillsammans detta nya bostadsområde vid natursköna Ängsnäs Glänta.

Bostäderna, ritade av Joliark, består av bostadsrättsradhus, flerbostadshus och tvåfamiljshus; alla med samma stil för att skapa ett område som sätter prägel på kvarteret, får människor att trivas och bidrar till ett vackrare Huddinge.

Boendet i Ängsnäs Glänta är vackert placerat på en gräsäng och omgivet av lummiga lövträd som till stor del utgör områdets karaktär. Naturen inbjuder till lek för de allra minsta och avkoppling för de vuxna, samtidigt som Huddinge centrums breda utbud av service och butiker ligger ett stenkast bort. Resan till Stockholm City går dessutom snabbt, med pendeltåget tar det bara en kvart.

Inflyttningen till de olika delarna skedde mellan 2012-2014. De sista lyckliga inflyttade fick tillgång till sina lägenheter under hösten 2014.

Ängsnäs Glänta fick utmärkelsen Huddinge Kommun Skönhetspris 2014 vilket vi naturligtvis är otroligt stolta över.

Projektinformation

Boendeform: Kedjehus, parhus och flerbostadshus
Antal bostäder: Ca 90 st
Ort: Huddinge
Arkitekt: Joliark
Utmärkelse: Huddinge Kommun Skönhetspris 2014
Visa närliggande: