Barkarby hage

Anmäl intresse

BARKARBY HAGE

54 ljusa och arkitektoniskt spännande 2:or, 3:or, 4:or och 5:or – i storlekar från 57 till 116 kvm.

I Barkarby Hage bor du på gamla Barkarby flygfält, invid naturskyddsområdet och med gångavstånd till Barkarby Handelsplats och bara 16 minuter till stan. Egen busslinje finns vid handelsplatsen och 2012 planeras öppnandet av en dagligvaruhandel med stort inslag av livsmedel.
Ljusa 2-5 rok med soliga balkonger

Vi erbjuder 54 ljusa och arkitektoniskt spännande 2:or, 3:or, 4:or och 5:or – i storlekar från 57 till 116 kvm. Samtliga lägenheter är genomgående och med stora fönster i två väderstreck samt balkong med soligt läge. Inglasning finns som tillval.

Lägenheterna är ritade av Arkitektmagasinet som använt ljus och rymd som ledstjärna för sitt skapande. Till inredningen har vi genomgående valt material av hög kvalitet och från välrenommerade leverantörer. Allt ingår i priset.
Lummig gård med parkutsikt

Vårt bostadskvarter är utformad som ett U, med den öppna delen mot ett lummigt parkområde. Vi har lagt ner stor möda på att göra gården till ett trivsamt och grönt uterum, där det är enkelt att träffas och umgås. Barkarby Hage ligger i ett skyddat läge utan genomfartstrafik. Lägenheterna är omgivna av stora grönskande områden och precis utanför huset finns en lekplats. Till närmaste förskola är det bara några minuter med bil. Kommunen har också planer på att bygga flera skolor i området.

Möjlighet till egen garageplats och möjlighet till 10kvm extra förråd i den Q-märkta fd. flyghangaren Helge Gul. Dessutom har huset en stor utomhusparkering med elstolpar.

Projektinformation

Antal bostäder: 54 st
Ort: Barkarby
Storlek: 2-5 rok
Anmäl intresse
Visa närliggande: