Panorama

Anmäl intresse

BRF Panorama – Ett hem med strålande utsikt

Flytta in i ett hem på höjden och blicka ut över Mälarens glittrande vatten och Stockholms gröna natur. Vackert beläget i Bredäng med utsikt över Mälaren och Sätraskogen ligger Panorama.

Ordet Panorama kommer från grekiskan och betyder “obruten vy”. Brf Panorama är ett tämligen unikt projekt som erbjuder just vad namnet antyder – ett boende på höjden med obruten vy åt alla håll.

Blicka ut över naturreservatet, ta en löprunda i skogen eller ett dopp vid det populära Mälarhöjdsbadet – utan att behöva ge upp närhet till god kommunikation. På bara några minuter hittar du nämligen eftertraktade områden som både Söder och Vinterviken.

Projektet Panorama är framtaget i samarbete med Södergruppen arkitekter baserat på en gestaltningsidé gjord av OWC Arkitekter med huvudsyfte att tillföra något alldeles extra till området runt Mälarkusten. Tillsammans med HEBA Fastigheter kommer vi att byggstarta detta projekt under hösten 2020. Säljstart av projektet kommer att ske under 2021.

Närhet till flexibel kollektivtrafik och möjlighet till parkering gör Panorama till ett eftertraktat boende – högt ovanför trädtopparna.

På denna sida kommer vi löpande publicera mer nyheter om Panorama.

Projektinformation

Bostadstyp: Bostadsrätter
Storlek på lägenheter: 1-4 RoK
Preliminär byggstart: Hösten 2020
Preliminär säljstart: Kvartal 1 2021
Anmäl intresse

Upptäck Bredäng – Sätraskogens naturreservat

För den som gillar långa promenader, uppfriskande powerwalks och löprundor genom öppna ängar, ekbackar och gammal granskog så finns Sätraskogens naturreservat bara några minuter bort. Längs strandpromenaden som sträcker sig genom hela reservatet finns dessutom badplatserna Mälarhöjdsbadet och Sätrabadet. Från Panorama får du fantastisk utsikt över dessa grönområden – och har du tur kan du se en örn flyga förbi!

Upptäck Bredäng -Mälarhöjdsbadet

Bara några meter bort ligger Mälarhöjdsbadet. Ta ett dopp, hoppa från hopptornet, träna i utegymmet eller grilla på grillplatsen. Med Mälarhöjdsbadet runt hörnet slipper du äntligen långa och omständiga heldagsutflykte – här kan du och familjen sticka ner en stund när det passar er. Och ta picknicken hemma på balkongen.

Upptäck Bredäng – Bredäng Centrum

Bara några minuter bort ligger Bredäng Centrum. Där hittar du allt från färska, högkvalitativa produkter till nödvändigheter som bibliotek, apotek och en blomaffär. För den som vill bara vill koppla av med en bit mat så finns även ett par caféer och restauranger i centrumet.

Upptäck Bredäng – Konditori Lyran

I området ligger populära Konditori Lyran med sina hembakade tårtor och bakverk. Den unika villan från 1876 har en lång historia bakom sig och är idag ett välkänt kulturmärke i Stockholm. I bageriet bakas det godsaker dagligen medan traditionella luncher serveras i restaurangen.

Upptäck Bredäng – Bredängsskolan

Mitt i Bredäng centrum ligger Bredängsskolan med nära till kommunikationer. Skolan har ca 550 elever i årskurserna F-9 och bygger på visionen att alla ska lyckas!

1/5

Anmäl intresse till Panorama

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse till Panorama.

Visa närliggande:

Kontakt

Erik Pettersson

Erik Pettersson

Projektchef


08-50558037