Åke Sundvall i samarbete med livsstilsinspiratörer

Åke Sundvall i samarbete med livsstilsinspiratörer

Åke Sundvall har nu totalt tre ambassadörer som genom sina sociala kanaler inspirerar inom livsstil, inredning och bygg.


Nya till Åke Sundvall familjen är Fredrik Karlsson och Jimmy Schönning. Sedan ett år tillbaka har vi tillsammans med Arijana Heinrici utvecklats och fått mer närvaro i sociala kanaler. Företaget växer och det är viktigt för oss att bevara vi-känslan även när vi blir fler i vi:et. Därför har vi noggrant valt ut dessa ambassadörer för att på lång sikt växa tillsammans och bevara den känslan hos Åke Sundvall.

– Med dessa tre färgstarka och inspirerande personer kommer vi förstärka det övergripande budskapet från Åke Sundvall som handlar om att tillsammans driva idén om att skapa stadens mest omtyckta områden, säger Hanna Lindskog, Chef Kommunikation & Marknad på Åke Sundvall.

Under 2018 har Uppsalabon Arijana satt sin egen prägel på våra projekt Knäckepilen och Arket samt pratat mycket om hållbar inredning. Vi bygger med omtanke och en del av det är just hållbarhet samt att skapa hem att trivas i. Tillsammans skapar vi inte bara bostäder utan hem.

Fredrik bor på Östermalm i Stockholm där han just nu renoverar sin nya lägenhet och i hans sociala kanaler har vi har möjlighet att följa hans resa. Efter flera renoveringar vet han mycket väl vad som krävs för att skapa ett hem att trivas i. Sedan mycket tidig ålder har Fredrik haft ett brinnande intresse för golf där han även tävlat världen över men valde sedan att följa sitt stora intresse för design och inredning, vilket nu upptar det mesta av hans tid.

På Södermalm hittar vi TV- och livsstilsprofilen Jimmy som efter många år i branschen har mycket erfarenhet av att inspirera och sprida kunskap inom inredning vidare, inte minst via hans egna inredningsföretag och studio. Jimmys omtänksamma personlighet och genuina intresse för inredning och bygg är det som utmärker honom mest.

– Åke Sundvall har i snart 80 år genom personligt engagemang satt prägel på kvarter och det är precis vad våra tre ambassadörer kommer att fortsätta att hjälpa oss med, avslutar Hanna Lindskog.