Åke Sundvall i nytt samarbete med influencern Arijana Heinrici

Åke Sundvall i nytt samarbete med influencern Arijana Heinrici

Åke Sundvall inleder ett samarbete med bloggaren, inredaren och livsstilsinspiratören Arijana Heinrici.


Att bygga stadens mest omtyckta områden är vår vision. Vi lägger stor vikt på att utgå från varje plats unika förutsättningar för att tillföra stadens hus med kvalitéer som sätter prägel på kvarteret och får människor att trivas. Hur ett hem kan inredas påverkar vårt välmående och trivsel. För att lyfta även denna del har vi valt att inleda samarbete med en expert på det området.

Arijana bor i Uppsala och har på senare år blivit en av Sveriges mest inflytelserika inredare och livsstilsinspiratör. Att få hem att lyfta med genomtänkt inredning och små detaljer är något många av oss inte har tid till, därför blir personer som Arijana mer viktiga i vår stressiga vardag. För Åke Sundvall handlar det om att leverera en genomtänkt produkt som passar för flera från början till slut. Ett hus med hem som sätter prägel och får människor att trivas helt enkelt.

– Det känns väldigt roligt att få samarbeta med Arijana som precis som vi är familjeföretagare och entreprenör, säger Hanna Lindskog, Chef Kommunikation och Marknad på Åke Sundvall Byggnads AB. Hon är en inspiratör för många och lyfter fram detaljer i hemmet som får arkitekturen såväl som trivseln lyfta.

– Det är otroligt viktigt för mig att våga vara annorlunda, att ha en egen stil och att visa människor att en ”lila” soffa visst kan vara snygg. Med rätt detaljer så klart. Jag tror att vi kommer få se mer egna stilar 2018 och skippa vad som är trendigt. Istället kommer fler gå på vad som är hållbart, hemtrevligt och fokusera på en smart inredning. Jag ser verkligen fram emot samarbetet med Åke Sundvall, och att vi tillsammans kan skapa hem att trivas i, säger Arijana Heinrici.

De första projekten som Arijana kommer att sätta sin prägel på är Brf Estrad i Vallentuna där hon redan inrett en lägenhet och näst på tur är Brf Knäckepilen samt 7 stadsradhus i Uppsala.