Åke Sundvall på THS Armada på KTH

Åke Sundvall på THS Armada på KTH

Den 22-23 november arrangerades THS Armada på KTH. Detta är Nordens största arbetsmarknadsdagar och Åke Sundvall var ett av många företag som träffade studenter för att prata jobb och karriär.


Åke Sundvall är okänt bland många unga studerande. Det här är något vi vill ändra på. Åke Sundvall har en stor bredd i det vi gör och våra medarbetare får snabbt stort ansvar och framförallt en bredd i sina arbetsuppgifter. Detta tilltalar många unga som vill kunna få snabb återkoppling på idéer som implementeras och arbete som utförs.

Under två dagar var många förbi vår monter och många uttryckte en stor förvåning över vad vi gör idag, vad vi har gjort under snart 75 år och framförallt ett stort intresse för vad vi har i vår plan att göra. Vi kan konstatera att ett mindre bolag som Åke Sundvall, minst lika mycket som de större bolagen, konkurrerar om de bästa talangerna. Det märker vi inte minst på hur många som direkt efter går in på vår karriärsite och connectar med oss.

Sen att det var 280 personer som spikade spikar av Omtanke är vi också glada för. Det tror vi att Barncancerfonden kommer att vara också. Tack säger vi till er alla som kom förbi oss!