Åke Sundvall utökar organisationen med åtta nya medarbetare

Åke Sundvall utökar organisationen med åtta nya medarbetare

Åke Sundvall går rakt mot trenden i byggbranschen och har under hösten rekryterat för fullt för att möta efterfrågan.  Med projekt i intensiva faser och med flera nya spadtag planerade har Åke Sundvall anställt åtta nya medarbetare det senaste halvåret för att fortsätta att skapa stadens mest omtyckta områden.


-Att i tider som dessa både planera för kommande projekt och rekrytera nya medarbetare är otroligt roligt. Jag är väldigt stolt över att vi lyckats attrahera och rekrytera dessa medarbetare som kommer komplettera befintligt team på ett väldigt bra sätt, säger Hanna Lindskog vd Åke Sundvall Byggnads.


Familjeföretaget i Bromma firade 80 år i branschen under 2022 och i början på 2023 tog de emot utmärkelsen Årets bästa arbetsgivare i Brilliant Award. Brilliant Awards – Employee Experience är en årlig utmärkelse för organisationer som lyckats skapa ett arbetsklimat med många högt engagerade medarbetare. Följande personer har anslutit till Åke Sundvall:

På bilderna nedan  är det Jan Apelskog och Johanna Ahlinder som laddar för att färdigställa kvarter Atlas i Barkarbystaden och Victor Lantz, Anneli Johansson och Alice Fazel (bakre raden), Jannica Råsten och Fanny Åkerström (främre raden) tillsammans i snöyran framför kvarter Utombordaren som byggstartat och uppförs under 2024 intill Karlsbodavägen.

Åke Sundvall utökar organisationen med åtta nya medarbetare Åke Sundvall utökar organisationen med åtta nya medarbetare

Jan Apelskog
Började under september som platschef och kommer till en början arbeta med kvarter Atlas i Barkarbystaden. Jan har lång erfarenhet inom branschen och har tidigare bland annat arbetat på SMÅA och kommer senast från Bonava i rollen som arbetschef.

Hanna Olofsson Wallén
Började tidigare i år på Åke Sundvall i rollen som produktionsledare. Hon kommer närmast från Ramirent i rollen som VDC-projektör. Hanna är utbildad byggprojektör via Nackademin och arbetar främst med arbetsplatsmiljö och säkerhet på kvarter Atlas i Barkarbystaden.

Johanna Ahlinder
Johanna började på Åke Sundvall under september och har lång erfarenhet inom byggbranschen i rollen som produktionsledare. Merparten av sin yrkeskarriär har Johanna varit på Skanska, men även arbetat för andra arbetsgivare i branschen. Johanna har sedan tidigare arbetat med såväl kommersiella lokaler som med att bygga bostäder.

Victor Lantz
Victor Lantz kliver in som biträdande arbetschef. Han har examen från KTH och har därefter arbetat i olika roller i produktion, kalkyl och inköp, framför allt på Andersson Company. Victor har varit inblandad i flertalet projekt från början till slut.

Fanny Åkerström
Ansluter till företaget i rollen som produktionsledare. Fanny kommer närmast från Besqab och har dessförinnan arbetat på Serneke, Zengun och PEAB. Hon har erfarenhet av att jobba med hela kedjan från tidiga skeden till garanti.

Jannica Råsten
Kliver in i rollen som entreprenadingenjör på Åke Sundvall. Jannica har arbetat som entreprenadingenjör och projektledare under sin karriär och kommer närmast från Hökerum Bygg-koncernen och har dessförinnan jobbat på Zengun.

Anneli Johansson
I raden av nya medarbetare ansluter även Anneli Johansson i rollen som platschef. Anneli kommer närmast från Besqab och har dessförinnan arbetat på SMÅA, både i rollen som platschef och produktionsledare.

Alice Fazel
För att möta efterfrågan på att räkna på nya projekt och inköp till redan planerade nya projekt rekryteras Alice Fazel som kalkyl och inköpsingenjör till kalkyl- och inköpsavdelningen på Åke Sundvall. Alice har arbetat som anbud och inköpsansvarig under flera år på HENT, numera SSEA samt tidigare på PEAB. Innan hon började som inköpsingenjör har Alice även arbetat som projektcontroller på bland annat Svevia och Exploateringskontoret.

 

För mer information, kontakta:
Hanna Lindskog, vd Åke Sundvall Byggnads AB
hanna.lindskog@akesundvall.se

08 – 505 580 00

 

Om Åke Sundvall

Åke Sundvall är ett familjeföretag i tredje generation som förvaltar, utvecklar och bygger fastigheter i Stockholm och Uppsala samt i Skåne genom dotterbolag. Sedan 1942 har vi varit med och satt prägel på stadsbilden i de områden vi verkar. Vi lägger stor vikt på att utgå från varje plats unika förutsättningar för att tillföra staden hus med kvalitéer som sätter prägel på kvarteret och får människor att trivas. Åke Sundvall förvaltar ca 500 bostäder och har cirka 4000 bostäder i projektportföljen som ska byggas i de områden där vi verkar. Läs mer om Åke Sundvall på www.akesundvall.se