MGL Sushi expanderar och öppnar restaurang i Åke Sundvalls kvarter

MGL Sushi expanderar och öppnar restaurang i Åke Sundvalls kvarter

I Atlas, ett av Åke Sundvalls kvarter i Barkarbystaden, öppnar MGL Sushi upp en ny restaurang med fokus på det moderna japanska köket. Utöver en restaurang med plats för cirka 50 sittande gäster erbjuder de också catering, take away och after work.


MGL Sushi är en etablerad restaurang som nu öppnar sin femte restaurang i Stockholmsområdet – konceptet består av japanska rätter gjorda på nordiska och japanska råvaror.

Kvarteret har ritats av DinellJohansson och noga planerats för att skapa aktivitet och puls i markplan som erbjuder allt för en modern livsstil. För de boende har en stor och grönskande privat innergård planerats för att skapa kontrast och harmoni för de som bor i kvarteret. De cirka 300 bostäderna kommer att Svanenmärkas.

– Kvarter Atlas kommer bli en del av Barkarbystadens hjärta och vara navet för allt som händer i området. Och det känns extra kul att kunna prata om vilka aktörer som kommer flytta in. MGL Sushi bidrar med ett modernt och inbjudande restaurangkoncept som kommer bidra till kvarterets attraktionskraft, säger Sarah Segerman projektchef för kvarteret.

– Vi ser fram emot att få expandera till den nya och mest spännande stadsdelen i Stockholm. Redan idag har vi många stamkunder från Barkarbystaden som besöker vår restaurang i Annedal. Vi är glada att få komma närmare våra kunder och leverera vår smakrika sushi med de bästa råvarorna, säger Bayanjargal Dashnyam ägare av MGL Sushi.

Atlas byggstartades i början av december 2021 och preliminär inflytt beräknas till 2024. Hyresrätterna i kvarteret kommer förvaltas och hyras ut av Åke Sundvall och försäljningen av bostadsrätterna kommer ske tillsammans med OBOS. Säljstart av bostadsrätterna sker längre fram, men redan nu går det att anmäla intresse.

 

Mer om kvarter Atlas.

 Mer information om säljstart för bostadsrätterna:

https://obos.se/atlas

För mer information kontakta:
Sarah Segerman, projektchef Åke Sundvall Byggnads AB:

08-505 580 35, sarah.segerman@akesundvall.se