Nu invigs visningslägenheten i Knäckepilen

Nu invigs visningslägenheten i Knäckepilen

Nu invigs visningslägenheten i Knäckepilen inredd av stjärninredaren Arijana Heinrici. På onsdag den 18 april kl 17.30-18.30 är det äntligen dags att inviga visningslägenheten i Brf Knäckepilen i Östra Sala Backe.


Projektet är en del i den första etappen av Östra Sala Backe där Åke Sundvall tillsammans med Belatchew Arkitekter vann en markanvisningstävling i början av 2012. Knäckepilen, med sin zinkfasad och speciella form är en arkitektur som utmanar och berör. Enligt hörsägen sägs det att själva formen i detaljplanen antogs från början för att bibehålla siktlinjerna mellan slottet och Vaksala Kyrka när man står på en kulle i Källparken.

Knäckepilen består av 95 ljusa lägenheter. I föreningen finns det bilpool, en större gemensam takterrass, garage under huset samt en lokal.

– För Åke Sundvalls del är Knäckepilen startskottet på vår etablering i Uppsala, säger Johan Lins, vVD samt chef för Projektuveckling på Åke Sundvall Byggnads AB. Därför känns det otroligt roligt att huset börjar ta form.

Arijana Heinrici, en av Sveriges mest inflytelserika inredare och livsstilsinspiratör har arbetat med inredningsstilen i visningslägenheten några månader och på onsdag den 18 april är det äntligen dags för invigning.

Att få hem att lyfta med genomtänkt inredning och små detaljer är något många av oss inte har tid till, därför blir personer som Arijana mer viktiga i vår stressiga vardag. För Åke Sundvall handlar det om att leverera en genomtänkt produkt som passar för flera. Ett hus med hem som sätter prägel och får människor att trivas helt enkelt.

– Äntligen är det dags att öppna upp dörren och se hur fina lägenheterna i Knäckepilen kommer att bli, säger Ulrika Lindencrona, Projektchef för Knäckepilen på Åke Sundvall Byggnads AB. Det här är ett projekt som ligger mig varmt om hjärtat. Det är alltid lättare att förmedla hur lägenheterna ser ut när man får gå in i dem. Vi har därför sett fram emot denna dag!

Alla är välkomna på visningen som vill, dock krävs föranmälan på mail till: kundombud@akesundvall.se