Pressbyrån flyttar in i kvarteret Paraden i Barkarbystaden

Pressbyrån flyttar in i kvarteret Paraden i Barkarbystaden

Pressbyrån har valt att öppna en ny butik i det strategiska läget mot Barkarby Torg i hjärtat av Barkarbystaden.


Det strategiska läget med bra kommunikationer har varit en av de avgörande faktorerna när Pressbyrån valde läget till sin nya butik. Detta tillsammans med en bra lokal gör att de ser stor potential i att ge bra service till sina kunder som alltid är på språng.

Sandra Boström kommer att driva den nya butiken och tar nu klivet från arbetet som säljare i Pressbyrån Kristineberg samt Thorildsplan.

Sandra har en bakgrund inom flertal olika serviceyrken och tar nu steget till att bli egen företagare. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Sandra som har en gedigen bakgrund, säger Gül Cavdalar, Distriktschef på Reitan Convenience Sweden AB.

– Det känns väldigt kul att få Pressbyrån som hyresgäst i vårt kvarter Paraden i Barkarbystaden säger Johan Lins, vVD och Chef för Projektutveckling på Åke Sundvall Byggnads AB. Butiker som denna är bra för de som bor i Barkarbystaden och medför liv och rörelse i kvarteret vilket i sin tur medför trygghet och en möjlighet för människor att ses, fortsätter Johan.

Den nya butiken kommer att slå upp portarna den 15 mars.