Vi är med från start till mål

Nyproduktion, ombyggnation eller renovering? Vi har gjort det mest och förfogar över den kunskap och de resurser som krävs för att ta del- eller helhetsansvar för projekt, oavsett storlek. Det resulterar inte bara i ökad trygghet för våra kunder, utan bidrar också till bättre effektivitet, högre kvalitet och lägre kostnader.

Urval av entreprenader vi genomfört under åren

Tensta Torn

Tensta Torn

I centrala Tensta, precis bredvid tunnelbanan har Åke Sundvall byggt ett 18 våningar högt hus med 243 studentlägenheter. Som i allt Åke Sundvall bygger handlar det även här om kvalitet och innovativa lösningar med hjälp av ny teknik vilket är viktigt då studenter flyttar in och ut oftare.  Att bygga ur ett förvaltningsperspektiv med stort fokus på långsiktig hållbarhet har varit en nyckelfaktor i detta projekt.

Skagershuset

Skagershuset

Skagershuset består av 33 lägenheter med underliggande garage. Huset är helt byggt i trä med en vacker cederträfasad som kommer åldras med värdighet i det gamla klassiska tegelområdet. Projektet är vinnare av årets Stockholmsbyggnad 2014.

Atlas i Barkarbystaden

Atlas i Barkarbystaden

Kvarter Atlas med cirka 300 Svanenmärkta bostäder och drygt 8000 kvm kommersiella lokaler i markplan kommer bli en del av Barkarbystadens hjärta och vara navet för allt som händer i området. Läget mitt emot tunnelbanan, med mataffär, kontor, flera restauranger och butiker i huset kommer naturligt vara platsen där allt händer och erbjuda ett modernt boende med allt inom räckhåll.

Läs mer här
Panorama i Bredäng

Panorama i Bredäng

Kvarter Panorama består av tre ståtliga hus, Väst, Nord och Öst och erbjuder totalt 199 Svanenmärkta bostäder.

Läs mer här
Åke Sundvall bygger 260 lägenheter åt Byggvesta

Åke Sundvall bygger 260 lägenheter åt Byggvesta

Bostäderna ligger i kvarter 18 i nära anslutning till den nya tunnelbanan i Barkarbystaden och består av 127 hyresrätter och 133 bostadsrätter i ett slutet kvarter med innergård. Under fastigheten ska garage byggas för 70 bilar och plats ska även beredas för 518 cykelplatser.