Byggt av Omtanke

Vi bygger med omtanke om människorna, husen och kvarteren. Vi ställer samma krav på våra medbyggare, det vill säga leverantörer och partners som vi bygger omtyckta områden tillsammans med, som på våra egna medarbetare. Vi tror att tillsammans skapar vi en sundare byggbransch.

För våra medbyggare

Åke Sundvalls uppförandekod

Åke Sundvall bygger med omtanke om människorna, husen och kvarteren. Vår vision är att skapa stadens mest omtyckta områden – kvarter med vackra, funktionella och hållbara hus där människor och verksamheter växer och utvecklas. Med vår devis ”Byggt av omtanke” sammanfattar vi vårt löfte, vårt sätt att vara och agera. Vår uppförandekod ska bidra till att skapa en attraktiv byggbransch och motverka olämpligt agerande. Den är baserad på Byggföretagens uppförandekod samt Global Compacts principer för mänskliga rättigheter och gäller för alla som bygger med oss, det vill säga: våra medarbetare samt våra medbyggare och partners.

Certifierat verksamhetssystem

Byggföretagens verksamhetsledningssystem (BKMA), säkerställer att vi har rutiner som vi följer från idé till färdigt hus och att vi uppfyller intressenters och omvärldens krav på kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 

E-fakturering

För att skapa en smidigare fakturaprocess och minimera risker som kan uppstå med manuell hantering tar vi enbart emot e-fakturor.