Långsiktig Förvaltning

Med personligt engagemang och kvalitet som ledstjärna skapar vi bestående värden genom förädling och optimering av de fastigheter som finns i vårt bestånd. Vi äger och förvaltar fastigheter i Stockholmsområdet och är i huvudsak inriktade på bostäder.

Hyr tryggt och smidigt av oss

Om du hyr en bostad eller lokal av Åke Sundvall kan du förvänta dig en trygg, personlig och okomplicerad hyrestid.

Söker du bostad förmedlas våra bostäder via Stockholms Bostadsförmedling.

För boende i våra studentlägenheter (Tensta Torn, Knekten & Maja): Gör felanmälan via Mina Sidor

 

För boende i övriga fastigheter:
Kontakta Loudden AB
Telefon: 08-545 415 54 (må-to kl 08:00-16:30, fre 08:00-16:00. övrig tid telefonsvarare)
Mail: felanmalan@loudden.se

DYGNET Fastighetsjour AB
Telefon: 08-18 70 00

Våra fastigheter

Maja & Knekten

Maja & Knekten

I Gubbängen, enbart ett stenkast från tunnelbanan äger och förvaltar Åke Sundvall två fastigheter; Maja & Knekten. De båda fastigheterna innehåller studentlägenheter där Sveriges framtid finns! Är du intresserad av en lägenhet här kan du anmäla ditt intresse här.

Tensta Torn

Tensta Torn

I Tensta Centrum har Åke Sundvall byggt och förvaltar det 18 våningar höga Tensta Torn med 243 studentlägenheter. Här bor studenter som på olika sätt bygger sin framtid och därmed även Sveriges. Det är vi stolta över!

Kv Rensnålen 2

Kv Rensnålen 2

Denna bostadsfastighet ligger vackert belägen på Lilla Essingen på Essinge Brogata 13. Totalt finns det 39 lägenheter och lokaler på totalt 149kvm.

 

Kv Fågelbärsträdet 10

Kv Fågelbärsträdet 10

Denna bostadsfastighet ligger otroligt vackert på Pontonjärgatan 1 på Kungsholmen i centrala Stockholm. Totalt finns det 52 lägenheter i fastigheten och flera lägenheter har utsikt över Riddarfjärden. I fastigheten finns det även kommersiella lokaler med en totalyta på 207kvm.

Kv Viggen 20

Kv Viggen 20

På Brännkyrkagatan 56 på Södermalm ligger Kv Viggen 20, en vacker funkisfastighet. I fastigheten finns det 47 lägenheter och lokaler på totalt 676 kvm. I fastigheten finns det även totalt 30 garageplatser.

Kv Pandora 5

Kv Pandora 5

Mitt i Gamla Stan längs med den livliga Västerlånggatan äger Åke Sundvall en vacker fastighet från medeltiden. Adressen är Västerlånggatan 38/Skräddargränd 2A och 2B. I fastigheten finns det 15 lägenheter och lokaler med en totalyta på 690kvm.

Kv Vingråen 9

Kv Vingråen 9

Fastigheten ligger otroligt centralt belägen mitt i Stockholm i korsningen Drottninggatan 81A/Kammakargatan 42. Det är en bostads- och kontorsfastighet med totalt 11 lägenheter och 794kvm lokaler.

Kv Geten 17

Kv Geten 17

På Döbelnsgatan 64 ligger den fina funkisfastigheten Kv Geten 17 bestående av 14 lägenheter och totalt 1370kvm kommersiella lokaler.  I fastigheten finns även ett garage med 15 platser.

Kv Vallonsmidet 7

Kv Vallonsmidet 7

Kv Vallonsmidet är en kontors- och industrifastighet på Karlsbodavägen 9-11. I denna fastighet har Åke Sundvall sitt huvudkontor. Total uthyrbar yta är 5800 kvm.

Kv Lindarna

Kv Lindarna

Kv Lindarna är en kontorsfastighet på Alviksvägen 43. Fastigheten har varit en del av företagets fastighetsbestånd sedan 50-talet och var tidigare Åke Sundvalls huvudkontor. Total uthyrbar yta är 450kvm och på fastigheten finns 8 parkeringsplatser.

 

Just nu finns det inga lokaler lediga.