Åke Sundvall ingår avtal med Regus om 1200 kvm co-working i Barkarbystaden

Åke Sundvall ingår avtal med Regus om 1200 kvm co-working i Barkarbystaden

I kvarter Atlas, med sin förstklassiga placering mitt i Barkarbystaden intill tunnelbanan, har Åke Sundvall inlett ett samarbete med Regus om 1200 kvm co-working.


Regus som förvaltar och skapar flexibla arbetsplatser, planerar nu för att rakt över gatan från tunnelbanan öppna en co-working miljö med cirka 160 platser, med fokus på sociala miljöer och modern inredning. Regus etablering är en av flera som kommer flytta in sina verksamheter i kvarteret. Utöver co-working kommer kvarteret även rymma matbutik, affärer, restauranger och drygt 300 bostäder av olika karaktär.

Byggstart av kvarteret planeras till slutet av 2021 och färdigställande sker sedan etappvis under 2023 och 2024.

– Jag är själv född och uppvuxen i Järfälla och har haft förmånen att få se denna nya stadsdel växa fram från det att Ikea tog första spadtaget. Med suveräna kommunikationsmöjligheter och närhet till både E18 och E4 så kommer Barkarbystaden locka många som söker arbetsplats men inte vill lägga två timmar om dagen på att pendla. Barkarbystaden blir en viktig kugge i IWGs nätverk i Sverige, säger Patrik Olveback, vd på Regus.

Kvarter Atlas kommer bli en del av Barkarbystadens hjärta och vara navet för allt som händer i området. Etableringen av co-working bidrar tillsammans med mataffären, restaurangerna och de övriga butikerna i kvarteret till den myllrande mötesplats vi vill skapa. Med sitt läge mitt emot tunnelbanan och unika innehåll kommer Atlas naturligt vara platsen där allt händer och erbjuda en modern livsstil med allt inom räckhåll, avslutar Sarah Segerman, projektchef för kvarter Atlas.

 

Nyfiken på att veta mer om kvarter Atlas?

Här kommer du direkt till Atlas.

 

För mer information kontakta:
Sarah Segerman, projektchef Åke Sundvall Byggnads AB:

08-505 580 35, sarah.segerman@akesundvall.se

Patrik Olveback, vd Regus:

070-910 73 00, patrik.olveback@iwgplc.com