Hyr studentlägenhet i Stockholm

Våra studentlägenheter är inte bara funktionella bostäder, med smarta och yteffektiva lösningar, det är också hus som utmärker sig. Tensta Torn i norr med sina 18 våningar och Maja och Knekten i södra Stockholm som både sticker ut och smälter in.

Färdigställda

Maja och Knekten

Gubbängen

Studentlägenhet
Lägenhet

Antal bostäder 97

Antal rum 1-2 RoK

Miljömärkning Svanenmärkt

Arkitekt Utopia Arkitekter

Läs mer och anmäl intresse
Färdigställda

Tensta Torn

Tensta

Studentlägenhet
Lägenhet

Antal bostäder 243

Antal rum 1-2 RoK

Arkitekt Belatchew Arkitekter

Läs mer och anmäl intresse

Studentbostäder i Stockholm

Vi förvaltar och hyr ut studentbostäder i Stockholm. Vi har ett studentboende i Tensta i norra Stockholm och två studenthus i Gubbängen, södra Stockholm.

I norra Stockholm finns Tensta Torn, med all tänkbar service inom räckhåll.

Intill vårt studentboende i Tensta hittar du simhall, gym, matbutiker och marknad, bibliotek, apotek och annan nödvändig service rakt utanför dörren i princip. Tunnelbanan finns bokstavligen runt hörnet från Tensta Torn som gör att du enkelt tar dig till centralen på 19 minuter. Därifrån är det enkelt att ta sig till Kungliga Tekniska Högskolan, KTH; Karolinska Institutet, KI, Handelshögskolan eller vidare till Södertörns högskola och andra lärosäten.

Mer om Tensta Torn här

I Maja och Knekten, våra studentboenden i Gubbängen,

bor du som student i moderna och Svanenmärkta bostäder. I Gubbängen finns all typ av närservice såsom matbutik, gym, apotek, vårdcentral och bibliotek. Här finns bra med utrymme för att förvara cykeln och tunnelbanan går precis utanför dörren och tar studenterna till centralen på 18 minuter. Därifrån är det enkelt att ta sig till Kungliga Tekniska Högskolan, KTH; Karolinska Institutet, KI, Handelshögskolan eller vidare till Södertörns högskola och andra lärosäten.

Mer om Maja och Knekten här