Bostadsrätter i Uppsala

Våra nyproducerade bostadsrätter i Uppsala är planerade med ambitionen om att de ska vara moderna och hålla för flera generationer framåt.

Verkets innergård_Rosendal Uppsala_webb
Färdigställda

Verket i norra Rosendal, Uppsala

Rosendal

Bostadsrätt/Hyresrätt
Lägenhet

Antal bostadsrätter 42

Antal hyresrätter 117

Inflytt 2023

Miljömärkning Svanenmärkt

Arkitekt Kod Arkitekter

Läs mer
Färdigställda

Knäckepilen

Östra Sala backe

Bostadsrätt
Lägenhet

Antal bostadsrätter 95

Antal rum 1-4 rum och kök

Inflytt 2019

Arkitekt Belatchew arkitekter

Läs mer
Kommande

Sala Backe

Östra Sala backe

Bostadsrätt/Hyresrätt
Lägenhet

Arkitekt White Arkitekter

Miljömärkning Svanen

Läs mer och anmäl intresse

Lediga hyresrätter

Uppsala – en stad för alla

I Sveriges fjärde största stad, Uppsala, hittar man alltid något att göra. Här finns såväl natur och friluftsliv, akademi, kultur och ett rikt restaurangliv.

Förutom att vara en välkänd cykelstad har den också ett rikt sportliv att erbjuda de som vill delta eller titta på sport. 2018 fick faktiskt Uppsala andrapriset när SVT Sport skulle utse Sveriges bästa idrottsstad.

Massor av sport

Staden erbjuder allt från bandy, e-sport, cykellopp, till badminton och fotboll av hög kvalité. För den som vill läsa om det senaste tipsar vi om Destination Uppsalas hemsida.

Destinaion Uppsalas hemsida

Svanenmärkta bostadsrätter i Uppsala

Bostadsrätterna är Svanenmärkta, vilket innebär att de är byggda med väl utvalda material, hela produktionen från såväl inköp, till byggprocessen och husets energieffektivitet och boendekvalité granskas av Miljömärkning Sverige som är oberoende och certifierar huset med Svanenmärket.

Vi bygger för att livet ska bli enkelt för de som köper en bostad av oss i Uppsala. Med omtanke om såväl avfalls- som miljörum för att det enkelt ska gå att leva miljövänligt och sortera sitt avfall i huset man bor, eller i direkt anslutning till huset.

Enkelt att leva med cykel och bil i bostadsrätt i Uppsala

Till våra bostadsrätter skapar vi också goda förutsättningar att transportera sig till och från hemmet. Bland annat bygger vi de flesta av våra bostadsrätter med möjlighet att parkera cykel inom- och utomhus samt i vissa fall finns också en cykelverkstad för medlemmarna av bostadsrättsföreningen.

Ofta bygger vi också garage eller på annat sätt löser parkering för bilen till de som köper en bostadsrätt i Uppsala av oss. Vi ser också över möjligheten att ha bilpool ansluten till bostadsrättsföreningen för att underlätta i vardagen och på helger.

I våra bostadsrätter kan du oftast ha egen tvättmaskin och torktumlare, eller kombimaskin, i din bostad, samt tillgång till gemensam tvättstuga i föreningen. Våra bostadsrätter har också förråd, antingen direkt i lägenheten eller på annan plats i huset.

I våra bostadsrättskvarter kan du oftast göra tillval till din lägenhet, vilket innebär att du kan vara med och påverka inredning och materialval.

Vilken bostadsrätt passar dig i Uppsala?

Våra bostadsrätter har stor variation och erbjuder såväl små yteffektiva ettor, som större lägenheter med flera rum och plats att svänga runt på. De flesta av våra bostäder har balkonger eller uteplatser, samt tillgång till en grönskande och vacker gård som delas i kvarteret. I vissa kvarter skapar vi utöver en grönskande innergård även takterrasser för enskilt eller gemensamt bruk.