Bruket i Klockelund

Bruket i Klockelund

Bo med Drevviken som granne och närhet till ett av Stockholms nästa kommunikationsnav

Se bilder
Bruket i Klockelund
Bruket i Klockelund
Bruket i Klockelund
Bruket i Klockelund
Bruket i Klockelund

Är du intresserad av Bruket i Klockelund?

0 / 0

Bruket i Klockelund

-

Bostadsrätt/Hyresrätt

-

Lägenhet

I vackra Klockelund, ett stenkast från Farsta centrums närservice, kommer vi att bygga cirka 45 Svanenmärkta bostadsrätter. Lägenheterna har alla en välplanerad och yteffektiv planlösning med fint ljusinsläpp. Husen byggs med närhet till både promenadstråk, strand och med närheten till Stockholms stadsliv.

 • Antal bostadsrätter

  ca 42

 • Antal hyresrätter

  ca 65

 • Preliminär inflytt

  Q1 2025

 • Antal rum

  1-4 Rok

 • Miljömärkning

  Svanenmärkt

Badbrygga och egen strand på gångavstånd

Badbrygga och egen strand på gångavstånd

Vackra promenadstråk precis utanför huset

Vackra promenadstråk precis utanför huset

Kajak eller kanot efter middagen?

Kajak eller kanot efter middagen?

Åk skridskor spontant på lunchen

Åk skridskor spontant på lunchen

Med Drevviken som granne

I Klockelund bor du med Drevviken som granne – i ett väldigt naturskönt område. Här finns gröna strövområden att promenera och motionera i, en egen strand, flera sjöar inom cykelavstånd för ett svalkande bad en varm sommardag – eller en skridskotur en vacker vinterdag.

Den gemensamma takterrassen på huset skapar möjlighet att bjuda in vänner och familj till högtider och enklare middagar med utsikt över Drevviken. Inom en kilometer har du, vad som kommer bli, hela södra Stockholms nav för kollektivtrafik som gör att du enkelt tar dig in till city på 20 minuter.

2 Rok - 49 kvm

2 Rok - 49 kvm

3 Rok - 72 kvm

3 Rok - 72 kvm

4 Rok - 81 kvm

4 Rok - 81 kvm

Såhär bor du i Klockelund

2 RoK

Från de välplanerade tvåorna kan du njuta av utsikten mot gården och Drevviken. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och bildar gemensamt en stor sammanhållen social yta. Från vardagsrummet har du direkt kontakt med den omgivande naturen genom att stiga ut på den anslutande möblerbara balkongen. Lägenheten har genomgående god förvaring i såväl hall som kök som sovrum. I källaren finns även ett separat källarförråd för extra förvaring.

3 RoK

De genomgående treorna har ett generöst ljusinsläpp från de södervända balkongerna. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum. I anslutning till hallen finns även ett separat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. De två sovrummen utblickar mot gården och Drevviken. Kök och vardagsrum har en halvöppen planlösning, sammankopplade, men ändå åtskilda. I källaren har finns ett separat källarförråd för extra förvaring.

4 RoK

De genomgående fyrorna i gavel har ett generöst ljusinsläpp från de södervända balkongerna. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum. I anslutning till hallen finns en separat gäst wc med tvättmaskin och torktumlare. Två av sovrummen har utsikt mot gården och Drevviken. Det tredje sovrummet/arbetsrummet ligger placerat vid hallen. Kök och vardagsrum har en halvöppen planlösning, sammankopplade, men ändå åtskilda. I källaren finns ett separat källarförråd för extra förvaring.

Svanenmärkta bostäder

Svanenmärkta bostäder

På Åke Sundvall är omtanken om staden och de boende i husen alltid i fokus. Därför bygger vi kvarteret enligt Svanens miljökrav och att husen kommer Svanenmärkas när de är klara. Det innebär att Svanen kontrollerar bygget ur ett livscykelperspektiv – kort och gott granskar de våra val av byggmaterial, energianvändning under byggets gång och husets energieffektivitet, våra arbetsprocesser och den slutgiltiga boendemiljön.

Perstorpsvägen

Vanliga frågor

Har lägenheterna något förråd?

Samtliga lägenheter har källarförråd för förvaring.

Har lägenheterna balkong/uteplats?

Alla lägenheter har balkong och/eller takterrass.

Vad finns det för parkeringsmöjligheter?

Gott om parkeringsplatser finns i det nybyggda parkeringshuset, precis rakt över gatan på Perstorpsvägen.

Kontakt

Projektchef
Mattias Cegrell

Projektchef

08-505 58 038

mattias.cegrell@akesundvall.se

Intresseanmälan