Bruket i Klockelund

Bruket i Klockelund

Bo i unikt läge i det nya bostadsområdet Klockelund med Drevviken som granne

Se bilder
Bruket i Klockelund
Bruket i Klockelund
Bruket i Klockelund
Bruket i Klockelund
Bruket i Klockelund

Är du intresserad av Bruket i Klockelund?

0 / 0

Bruket i Klockelund

-

Bostadsrätt/Hyresrätt

-

Lägenhet

I vackra Klockelund, ett stenkast från Farsta centrums närservice, kommer vi att bygga cirka 120 Svanenmärkta bostäder. Lägenheterna har alla en välplanerad och yteffektiv planlösning med fint ljusinsläpp. Husen byggs med närhet till både promenadstråk, strand och med närheten till Stockholms stadsliv.

{{ get_the_title($projectId) }}
 • Antal bostadsrätter

  ca 42

 • Antal hyresrätter

  ca 82

 • Preliminär inflytt

  Q3 2025

 • Arkitekt

  Bergkrantz

 • Miljömärkning

  Svanenmärkt

Badbrygga och egen strand på gångavstånd

Badbrygga och egen strand på gångavstånd

Vackra promenadstråk precis utanför huset

Vackra promenadstråk precis utanför huset

Kajak eller kanot efter middagen?

Kajak eller kanot efter middagen?

Åk skridskor spontant på lunchen

Åk skridskor spontant på lunchen

Med Drevviken som granne

I Klockelund i Farsta bor du med Drevviken som granne – i ett väldigt naturskönt område. Här finns gröna strövområden att promenera och motionera i, en egen strand, flera sjöar inom cykelavstånd för ett svalkande bad en varm sommardag – eller en skridskotur en vacker vinterdag.

Inom en kilometer har du, vad som kommer bli, hela södra Stockholms nav för kollektivtrafik som gör att du enkelt tar dig in till city på 20 minuter.

2 Rok - 49 kvm

2 Rok - 49 kvm

3 Rok - 72 kvm

3 Rok - 72 kvm

4 Rok - 81 kvm

4 Rok - 81 kvm

Lägenheter till salu i Klockelund – så här blir bostäderna

2 RoK

Från de välplanerade tvåorna kan du njuta av utsikten mot gården och Drevviken. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och bildar gemensamt en stor sammanhållen social yta. Från vardagsrummet har du direkt kontakt med den omgivande naturen genom att stiga ut på den anslutande möblerbara balkongen. Lägenheten har genomgående god förvaring i såväl hall som kök som sovrum.

3 RoK

De genomgående treorna har ett generöst ljusinsläpp från de södervända balkongerna. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum. I anslutning till hallen finns även ett separat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. De två sovrummen utblickar mot gården och Drevviken. Kök och vardagsrum har en halvöppen planlösning, sammankopplade, men ändå åtskilda.

4 RoK

De genomgående fyrorna i gavel har ett generöst ljusinsläpp från de södervända balkongerna. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum. I anslutning till hallen finns en separat gäst wc med tvättmaskin och torktumlare. Två av sovrummen har utsikt mot gården och Drevviken. Det tredje sovrummet/arbetsrummet ligger placerat vid hallen. Kök och vardagsrum har en halvöppen planlösning, sammankopplade, men ändå åtskilda.

Svanenmärkta bostäder

Svanenmärkta bostäder

På Åke Sundvall är omtanken om staden och de boende i husen alltid i fokus. Därför bygger vi kvarteret Bruket i Klockelund enligt Svanens miljökrav och att husen kommer Svanenmärkas när de är klara. Det innebär att Svanen kontrollerar bygget ur ett livscykelperspektiv – kort och gott granskar de våra val av byggmaterial, energianvändning under byggets gång och husets energieffektivitet, våra arbetsprocesser och den slutgiltiga boendemiljön.

Perstorpsvägen

Vanliga frågor

Har lägenheterna något förråd?

Samtliga lägenheter har förrådsyta, antingen i lägenheten eller i källaren.

Har lägenheterna balkong?

Alla lägenheter har balkong.

Vad finns det för parkeringsmöjligheter?

Gott om parkeringsplatser finns i det nybyggda parkeringshuset, precis rakt över gatan på Perstorpsvägen.

Kontakt

Projektchef
Mattias Cegrell

Projektchef

08-505 58 038

mattias.cegrell@akesundvall.se

Intresseanmälan