Aktuellt

Åke Sundvall satsar på tvättmedelsfria tvättstugor
22 augusti 2019
Åke Sundvall väljer att investera i en ny tvättmetod kallat DIRO® framtaget av företaget SWATAB vilken minskar vår miljöpåverkan och energiförbrukning och förbättrar vår hälsa. Den nya tvättmetoden kommer inledningsvis att installeras i Tensta Torn för att därefter utvärderas för ytterligare installation inom fastighetsbeståndet.
Läs mer
Åke Sundvall bygger 260 lägenheter åt Byggvesta
27 juni 2019
Åke Sundvall har tecknat ett avtal med Byggvesta om att bygga 260 lägenheter i Barkarbystaden kvarter 18.
Läs mer
Åke Sundvall tilldelas ny markanvisning i Slakthusområdet
08 maj 2019
Åke Sundvall kommer att uppföra cirka 100 bostäder, lägenheter samt stadsradhus, i Slakthusområdet och därmed vara en del av skapandet av Stockholms egna motsvarighet till Meatpacking district.
Läs mer
Tornet som gav Tensta en skyline
11 mars 2019
Studentbostadsföretagen har lyft fram Åke Sundvalls arbete med Tensta Torn som ett föredömligt förvaltningsarbete inom ramen för social hållbarhet. Enligt dem har vi med vårt mod förändrat bilden av en hel stadsdel.
Läs mer
Åke Sundvall erhåller markanvisning för 120 hyresrätter i Norra Djurgårdsstaden
04 mars 2019
I Norra Djurgårdsstaden har Åke Sundvall erhållit en markanvisning att bygga ca 120 hyresrätter samt en förskola med fyra avdelningar.
Läs mer
Åke Sundvall bygger äldreboende åt Humana i Vallentuna
12 februari 2019
Åke Sundvall har tecknat avtal med det nordiskt ledande omsorgsföretaget Humana om att bygga äldreboende med 60 lägenheter i Vallentuna.
Läs mer
Åke Sundvall i samarbete med livsstilsinspiratörer
29 november 2018
Åke Sundvall har nu totalt tre ambassadörer som genom sina sociala kanaler inspirerar inom livsstil, inredning och bygg.
Läs mer
Tensta Torn vinner Stockholms Handelskammares Stadsmiljöpris 2018
16 november 2018
Tensta Torn vinner Stockholms Handelskammares Stadsmiljöpris 2018. Enligt handelskammarens motivering vill de framförallt lyfta fram Åke Sundvalls dådkraft att göra staden vackrare och mer mångsidig. En motivering som på riktigt är ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt mot vår vision.
Läs mer
Studenter och föreningar möts i Tensta Centrum
17 oktober 2018
Tensta Torn har bidragit med 243 nya boenden i Tensta, alla studenter som på olika sätt utvecklar Sverige genom sina utbildningar. Nu sker en "After Studies" med lokala föreningar & företag i syfte att lära sig mer om Tenstas rika föreningsliv.
Läs mer
Finansborgarrådet tar första spadtag för studentlägenheter i Gubbängen
24 augusti 2018
På torsdag den 30 augusti kommer Finansborgarrådet Karin Wanngård att ta ett första spadtag för de ca 100 studentlägenheter som ska uppföras strax intill Gubbängen tunnelbanestation.
Läs mer