Nyproduktion Bredäng

Njut av panoramautsikten över den glittrande Mälaren från din nya bostad i Bredäng.

Panorama
Till salu
Till salu

Panorama

Kvarteret Panorama byggs och tar plats i Bredäng, med närhet till Mälarhöjdsbadet, Sätraskogens naturreservat och Stockholms City.
Läs mer och anmäl intresse

Bredäng

Med 10 minuters tunnelbanefärd tar du dig från Bredäng till Södermalm. Bredäng är ett område intill Mälarhöjden som erbjuder vackra grönområden, promenadstråk och badplatser för hela familjen.

Med cykel tar du dig snabbt och enkelt till vackra Vinterviken och vidare in till Södermalm via Mälarhöjden – och för dig som gillar att promenera bjuder Sätraskogens naturreservat  på fantastiska vyer.

Högt upp, med en oemotståndlig utsikt mot Mälaren, ligger Panorama. Åke Sundvall och Hebas nybyggnation i Bredäng som med sin otroliga panoramavy är något utöver det vanliga. Kliv in i vår nyproduktion i Bredäng och njut av utsikten och känslan av en helt ny lägenhet där du är den första att bo.

Läs mer om de fina bostäderna i Bredäng, här.

Bredängs historia

Byggandet av det moderna Bredäng påbörjades 1962 och året därpå började inflyttningen.  Därefter byggdes fler bostäder – fram till 1967 skapades 3 900 lägenheter samt 300 radhus och kedjehus. När Bredäng centrum invigdes år 1965 ökade området i popularitet tack vare nya butiker, banker, apotek och postkontor – men även tunnelbanan bidrog till ett ökat intresse samma år. Ett nytt bostadsområde hade tagit form.

Ett fantastiskt hus som fortfarande står kvar är Villa Lyran. På 1800-talet fungerade huset som en träffpunkt för musiker, författare och konstnärer, och idag ligger här Konditori Lyran, områdets bästa fik, som du kan läsa mer om nedan.

Varför köpa bostad i Bredäng?

Bredäng är en stadsdel under utveckling. Nya bostäder planeras att byggas tillsammans med nya för- och grundskolor för att göra området ännu mer attraktivt.

Här blir du dessutom bortskämd med vackra solnedgångar och uppfriskande skogspromenader.

Moderna Mälaräng är området mellan Bredäng och Mälarhöjden som öppnar upp möjligheter för nybebyggelse, nya bostadsområden och vackra parker i området. Även populära Mälarhöjden ligger bara ett stenkast bort och erbjuder vackra promenadstråk och badplatser för hela familjen. 

Under det senaste decenniet har flertalet nybyggnationsprojekt genomförts av både bostadsrätter och hyresrätter. Få av dem kan däremot skryta med samma fantastiska panoramautsikt över Mälaren som vår nyproduktion i Bredäng, som vi gett namnet Panorama.

Som boende i Bredäng har du både vatten och natur runt hörnet, samtidigt som det går snabbt att komma in till stan. En perfekt stadsdel för den som vill kombinera lugn, flexibel kommunikation och vackra grönområden.

För mer information om Mälaräng: https://vaxer.stockholm/projekt/malarang/

Kommunikationer till och från Bredäng

Bredäng är en stadsdel i sydvästra Stockholm, cirka 11 kilometer från Stockholms city. Till vår nyproduktion i Bredäng tar du dig med tunnelbanans röda linje på 20 minuter. Det går bussar till och från Fruängen och Skärholmen – och för den som vill cykla eller promenera finns en fantastisk promenadväg som går via Mälarhöjden och Vinterviken till Södermalm. Det är även smidigt att ta sig vidare till stan eller längs E4 via Liljeholmen och Södermalm.

Upplev området runt Panorama 

Panorama, som är namnet på vår nyproduktion, ligger vackert beläget mellan Mälaren, med sitt glittrande vatten, och citynära Bredäng med mycket goda kommunikationer och butiker med allt du kan tänkas behöva. Som boende i Bredäng har du nära till flera eftertraktade områden samt vackra promenadstråk, mysiga caféer och härliga badplatser för hela familjen. Ett modernt boende där glittrande solnedgångar och friska skogspromenader ingår i vardagen.

Natur

Sätraskogens naturreservat
Sätraskogens naturreservat är perfekt för dig som gillar att njuta av långa promenader och springturer i vacker natur. Området består av granskog och öppna ängar längs vattnet – och avslutar gör du bäst med ett dopp vid Mälarhöjdsbadet eller från Mälarens klippor.

Mat och dryck

Konditori Lyran
I området ligger populära Konditori Lyran med sina hembakade tårtor och bakverk. Den unika villan från 1876 har en lång historia bakom sig och är idag ett välkänt kulturmärke i Stockholm. I bageriet bakas det godsaker dagligen medan traditionella luncher serveras i restaurangen.

För mer information: http://konditorilyran.se/

Nöje och sevärdheter

Mälarhöjdsbadet
I Bredäng ligger Mälarhöjdsbadet som är en mycket populär destination för hela familjen under somrarna. Här kan du grilla, bada, hoppa från hopptorn och träna i utegymmet – eller varför inte bara slappa på stranden?