Aktuellt

Åke Sundvall och Elfa inleder samarbete
29 maj 2020
Åke Sundvall Byggnads AB och Elfa Lumi AB inleder ett samarbete i syfte att skapa hållbara och måttanpassade förvaringslösningar i våra olika bostadsprojekt.
Läs mer
HEBA Fastighets AB och Åke Sundvall Byggnads AB ingår ett projektsamarbete
13 februari 2020
HEBA och Åke Sundvall har tecknat avtal som omfattar ett samägt bolag (50/50) med avsikt att uppföra bostadsrätter i Bredäng. Projektet ligger naturskönt på en höjd med strålande panoramautsikt över Mälaren, södra Stockholm och Sätraskogens naturreservat.
Läs mer
Åke Sundvall får markanvisning för nytt centralt kvarter vid tunnelbanan i Barkarbystaden
06 februari 2020
Järfälla kommun och Åke Sundvall tecknar avtal om markanvisning för ett nytt centralt kvarter mittemot den kommande tunnelbanestationen i Barkarbystaden. Åke Sundvall ska utveckla kvarteret med bostäder, en livsmedelsbutik och kommersiella lokaler.
Läs mer
Kvarteret Paraden vinner Byggnadsmärket 2018
18 december 2019
Kvarteret Paraden i Barkarbystaden vinner utmärkelsen "Byggnadsmärket 2018".
Läs mer
Åke Sundvall tilldelas ny markanvisning i Årsta
28 november 2019
Åke Sundvall har tilldelats ny markanvisning i Årstafältet etapp 5. Markanvisningen är inom kvarter B i Årstafältets femte etapp och omfattar 120 bostäder.
Läs mer
Åke Sundvall tilldelas ny markanvisning i Farsta
04 november 2019
Detaljplanearbetet för nya bostäder vid Magelungsvägen och Ullerudsbacken i Farsta Strand har varit ute på samråd och Åke Sundvall har nu genom ett jämförelseförfarande blivit tilldelade en markanvisning om att bygga 38 bostadsrättslägenheter i området.
Läs mer
Åke Sundvall och IKEA skapar nytt inredningskoncept
07 oktober 2019
I samarbete med IKEA Barkarby och IKEA Kungens Kurva har Åke Sundvall tagit fram ett nytt nyckelfärdigt inredningskoncept kallat ”Conscious Living” i vilket alla produkter ska bidra till en mer hållbar konsumtion.
Läs mer
Åke Sundvall nominerad till Årets Fasad 2019
12 september 2019
Det utmärkande kvarteret Paraden i Barkarbystaden som Åke Sundvall utvecklat och byggt har blivit nominerat till Årets Fasad 2019.
Läs mer
Åke Sundvall lanserar eget kaffe
10 september 2019
Ett kaffe bryggt av omtanke. Så beskriver vi vårt egenproducerade kaffe som lanserats på våra byggen. Vi vet att gott kaffe inte är det viktigaste, men det är förvånande ofta en otroligt viktig grundplåt för att trivas på en arbetsplats.
Läs mer
Är du kvinna, chef och ingenjör inom byggbranschen?
28 augusti 2019
Tillsammans med FEN - Female Engineer Network - bjuder vi in till ett frukostseminarie om ledarskap och hur du kan öka glädjen i det du gör och på så sätt påverka din medarbetare i en positivare riktning. 
Läs mer