Klimatsmart boende i Agnes, Fruängen

Vår vision är att skapa stadens mest omtyckta områden. Kvarter med vackra, funktionella och hållbara hus där människor kan växa och utvecklas. Att ta stort ansvar för miljön och miljösmart byggande är därmed grundläggande för oss – inte minst när det gäller vårt bostadsprojekt Agnes i Fruängen.

Publicerad: 30 July, 2019

Det ska vara lätt att leva hållbart i brf Agnes. Vi bygger med en modern teknik vilket möjliggör effektiv energiförbrukning med minsta möjliga effekt på klimatet, hög funktionalitet och låga driftskostnader. Du bor bland hållbara material som skapar en sund och bra inomhusmiljö, inte minst för människor som är allergiker eller extra känsliga.

Vi är extra stolta över att kunna erbjuda en bilpool i direkt anslutning till huset. Ett smart, bekvämt och hållbart koncept som minskar behovet av egen bil, men som ändå ger dig full tillgång till nya, trafiksäkra och miljöklassade bilar när du behöver.

Då Fruängen ligger på ett bekvämt cykelavstånd till det mesta inom staden har vi även gjort plats för generösa cykelförråd med plats för över hundra cyklar, och en mängd cykelparkeringar utanför porten. Detta för att underlätta för en aktiv och miljövänlig livsstil.

Läs mer om brf Agnes här.

Ett grönt boende handlar för oss om både stort och smått. Stort som i ett klimatsmart byggande i toppklass, och smått som i smidig sopsortering i köket – för vi vet att det ofta är de små detaljerna som gör stor skillnad.

 

Missa inga nyheter från Åke Sundvall

Låt oss hålla kontakten för uppdateringar om vad som är på gång hos oss, få koll på nya bostadsprojekt och inspiration inför bostadsköp.